Συνάδελφοι,
βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα στο δρόμο για τις εκλογές, οι οποίες αποτελούν το συνταγματικό θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός για  « το εκλέγειν και εκλέγεσθαι », με σκοπό την ανάδειξη των οργάνων που θα εκπροσωπούν την Ένωση μας.
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου, θα ακολουθήσει δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ όπου θα γίνεται γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών της ένωσης, θα γίνει επίσης μία αναφορά σχετικά με τους καταστατικούς σκοπούς της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, και θα αναφέρονται ονομαστικά τα μέλη της, με σημείωση στην ανακοίνωση, ότι αυτά παρέχουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους σαν ελεύθεροι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί.
Βάσει καταστατικού και της βούλησης των μελών, όπως εκφράστηκε στην Α’ μας γενική συνέλευση, Θα χορηγηθούν ταυτότητες σε όλα τα μέλη με το λογότυπο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, και το ονοματεπώνυμο τους. Επίσης ανάλογες ταυτότητες θα χορηγηθούν και στους συνεργάτες – υπαλλήλους του κάθε μέλους της ένωσης, ώστε σε κάθε συναλλαγή τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, να φέρουν το διακριτικό γνώρισμα, του μέλους της ΕΛΦΦΕ Ρόδου. 
Ακολούθως θα κοινοποιηθεί ονομαστικός κατάλογος των μελών μας σε όλες τις υπηρεσίες, ώστε να γνωρίζουν ποιοι ασκούν το επάγγελμα σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, πληρώντας τις βασικές προυποθέσεις που θέτει το καταστατικό μας, για την εγγραφή μέλους.
Επίσης, μέχρι το τέλος του χρόνου, το Δ.Σ που θα προκύψει, προτίθεται να οργανώσει φορολογικά σεμινάρια με όλες τις αλλαγές στο Κώδικα Φορολογίας εισοδήματος, τον νέο Κώδικα Απεικόνισης Συναλλαγών ( Κ.Α.Σ), που θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα ισχύοντα Κ.Β.Σ, την ανάλυση των αυξημένων  ευθυνών και υποχρεώσεων των Λογιστών –Φοροτεχνικών και τις δικλείδες ασφαλείας και προστασίας μας, με καταξιωμένους εισηγητές, όπου η είσοδος των μελών της ΕΛΦΕΕ ρόδου θα είναι δωρεάν , σε αντίθεση με τους λοιπούς συμμετάσχοντες όπου θα υπάρχει υποχρέωση καταβολής τιμήματος παρακολούθησης.
 

Εγγραφές νέων μελών :
Θα θέλαμε ακόμα να σας πληροφορήσουμε, πως μπορείτε να εγγραφείτε στην ΕΛΦΕΕ Ρόδου, το αργότερο ως και την 9/11/2012, και ώρα 14.00 μμ , στα παρακάτω μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής :
 1) Ηρακλείδης Ιωάννης (Στ. Καζούλη και Κ. Τσάτσου 1 Ρόδος , περιοχή επτά βαγιές)
2) Παπαδημητρίου Παναγιώτης ( Λ. Ρόδου  –Καλλιθέας , μετά το περίπτερο στο Καρακόνερο) 
3) Χατζημιχάλης Κων/νος  ( Αρχάγγελος ) 
 
Απαραίτητα δικαιολογητικά :
1) Υπεύθυνη Δήλωση – Αίτηση Εγγραφής
2) Φωτοτυπία βεβαίωσης δήλωσης έναρξης εργασιών
3) Φωτοτυπία  Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού
4) Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
5) Ετήσια συνδρομή 120,00 ευρώ πλέον 20,00 ευρώ το δικαίωμα εγγραφής
  

 Η  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  που εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση των έως τώρα εγγεγραμμένων μελών , αποτελείται από τους :
α) Γαλανάκης Ρούσσος  τηλ. 22410 – 34634 κιν. 6944668186airgalanakis@yahoo.com
β) Κaραμιχάλης Μιχάλης  τηλ κιν. 6944714261 – 22410 / 39841m.karamihalis@yahoo.gr
 
γ) Σπυρόπουλος Σπύρος  τηλ. 22410 – 31615 κιν. 6984640990 spiropoulos@yahoo.gr
 
Καθήκοντα της εφορευτικής επιτροπής :

  1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6/11/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 23.59
  2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 9/11/2012.
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.   
  4. ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

 
Εκλογές
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 10/11/2012 ημέρα Σάββατο από τις 10.00 πμ έως και τις 14.00 μμ. στην αίθουσα του Ακταίον,  με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας των μελών.
Τα ψηφοδέλτια βάσει του καταστατικού θα είναι δυο.
– Ένα κοινό ψηφοδέλτιο  για όλους τους υποψήφιους, για την εκλογή του Δ.Σ , όπου έχουμε το δικαίωμα να βάλουμε μέχρι 4 σταυρούς προτίμησης, της Ελεγκτικής Επιτροπής όπου βάζουμε μέχρι 2  σταυρούς και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όπου και πάλι βάζουμε μέχρι 2  σταυρούς.
– Το δεύτερο ψηφοδέλτιο είναι για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων για το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο ( Ομοσπονδία) , όπου οι σταυροί προτίμησης μπορεί να είναι το 50%των υποψηφίων συν ένα (1) για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.