Χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις φορολογικού περιεχομένου στην Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου. Εφόσον η ερώτησή σας θεωρηθεί έγκυρη και χρήσιμη, δύναται να απαντηθεί από τους λογιστές – φοροτεχνικούς μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και η απάντηση θα αναρτάται δημόσια στην ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε να μην περιλαμβάνετε στα ερωτήματά σας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δικά σας ή τρίτων προσώπων. Το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας δε θα δημοσιευτεί. Ερωτήσεις που δεν γίνονται κατανοητές δεν θα απαντώνται, γι’ αυτό φροντίστε να επεξηγήσετε επαρκώς το ερώτημά σας.

    Το ονοματεπώνυμό σας:

    Η διεύθυνση e-mail σας:

    Γράψτε μας το ερώτημά σας:


    Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας: “η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ούτε εγγυάται σχετικά με την νομιμότητά, εγκυρότητα, ακρίβεια, ορθότητα, ποιότητα, σταθερότητα, ή επικαιρότητα, καταλληλότητα, ή εμπορευσιμότητα για οποιοδήποτε σκοπό οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου των πληροφοριών που παρέχονται από τον δικτυακό τόπο της, λειτουργίας και χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας του ιστότοπου της. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο lsr.gr αποτελούν μία προσφορά προς τους επισκέπτες και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως νομικές ή/και φορολογικές συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε τέτοια σχέση μεταξύ λογιστή και πελάτη ή δικηγόρου και πελάτη ή προτροπή για την τέλεση ή μη συγκεκριμένων πράξεων“.