Ανακοινώσεις

Ανοικτή πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, ενεργώντας εντός καταστατικού πλαισίου και πάντοτε με γνώμονα τη συσπείρωση και την ενότητα του κλάδου, αποφάσισε η φετινή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου της 05/12/2022 να ανοίξει τις πόρτες της σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες συνάδελφους, είτε είναι ανενεργά μέλη της Ένωσης είτε δεν είναι καν μέλη της.

Η παρούσα ανοικτή πρόσκληση αποσκοπεί στην παρουσία και δημιουργία ενός πολυπληθούς μίγματος παλαιών και νέων συναδέλφων, ενός μίγματος εμπειρίας και νεανικού οράματος, όπου μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων θα εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και θα προκύψει ο τρόπος με τον οποίο όλοι μας θα συμβάλλουμε στην προάσπιση και στην ανάδειξη του σημαντικού επαγγελματικού και επιστημονικού έργου μας.

Διανύουμε μία εποχή με τεράστιες επαγγελματικές προκλήσεις που, όπως φαίνεται, θα επιφέρουν θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των γραφείων μας και στην άσκηση των επαγγελματικών μας καθηκόντων. Οι ατομικές επιχειρηματικές και επαγγελματικές μας αποφάσεις στο άμεσο μέλλον, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη θέση του καθενός μας στο νέο τοπίο που νομοτελειακά θα δημιουργήσει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου.

Ας μη λείψει κανείς λοιπόν από την επικείμενη Γενική Συνέλευση. Όσοι δεν είναι μέλη ή δεν εγγραφούν μέχρι τη Γενική Συνέλευση ή δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες τους μέχρι τη διενέργειά της, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Όμως όλοι θα έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν πολύτιμες απόψεις αλλά και να λάβουν επίσης πολύτιμη εμπειρία. Σαν Διοίκηση, ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας για να τονώσετε και την προσπάθειά μας να χαράξουμε νέα στρατηγική αντιμετώπισης θεσμικών θεμάτων που μας αφορούν και για την οποία θα ενημερωθείτε την ημέρα της συνεδρίασης.

Ρόδος 29/11/2022

Ο Πρόεδρος
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Η Γραμματέας
Ξανθοπούλου Ειρήνη

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Ευχές από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Νέα ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, για λόγους συμμετοχής της Ένωσης μαζί με το ΟΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου,…
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 09/11/2022, αποφάσισε τη διενέργεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου