Χρήσιμα

Διαδραστική Εικόνα Νέου Ασφαλιστικού-Φορολογικού (update 23/05/2016)

Σας κοινοποιούμε μια νέα έκδοση στο διαδραστικό πίνακα που επιμελήθηκε η επιστημονική ομάδα της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, όπου η λογική και χρησιμότητα του στηρίζεται στην δυνατότητα που μας παρέχει,  να δούμε και τι παραστατικό ΜΙΚΤΗΣ ΑΞΙΑΣ, (προ ΦΠΑ) θα πρέπει να εκδοθεί από μία ατομική οντότητα, για να προκύψει η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ,  χωρίς εισφορές, τέλη και φόρους.

Συμπληρώνουμε και πάλι 2 πεδία, αυτό των ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και αυτό της τελικής  (ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ, μετά ΦΟΡΩΝ –ΤΕΛΩΝ – ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

Πλέον και με δεδομένο πως οι κάθε είδους επιβαρύνσεις, συνέπεια του Νέου Ασφαλιστικού-Φορολογικού νόμου, έχουν ως αποτέλεσμα, την μείωση του τελικού εισοδήματος που μας απομένει και με επίσης δεδομένο την δυσκολία στο να εισπραχθούν οι αμοιβές μας με συνακόλουθο τις επισφάλειες που προκύπτουν, ελπίζουμε το πινακάκι αυτό να αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο, στην λήψη και υιοθέτηση της όποιας απόφασης.

Κατεβάστε το αρχείο

Σχετικές αναρτήσεις
Υπουργείο ΟικονομικώνΦορολογικάΧρήσιμα

Βραχυχρόνια μίσθωση: Αλλαγές με τον Ν.5073/2023

Οι αλλαγές στην βραχυχρόνια μίσθωση με τον Ν.5073/2023, επιγραμματικά: 1.Ο ορισμός της βραχυχρόνιας μίσθωσης από 365 μέρες γίνεται 60 ημέρες. 2.Από τρία…
ΧρήσιμαΕπείγοντα θέματα

Ενημέρωση για υποχρέωση αποδοχής πληρωμών μέσω IRIS - Πινακίδα Ενημέρωσης

Με την ΚΥΑ  119899/13-12-2023 καθορίζονται οι υπόχρεοι σε χρήσης POS (υπόχρεοι Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν….
Χρήσιμα

Δήμος Ρόδου: Λειτουργία Απομακρυσμένης Ρύθμισης οφειλών - Διαδικασία

Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Δήμου Ρόδου η λειτουργία Απομακρυσμένης ρύθμισης οφειλών: με αυτή θα μπορεί ο δημότης, σε σύντομο χρονικό διάστημα να…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου