Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Ενώσεων Λογιστών Δωδεκανήσου

sinantisi21092019

Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, κ. Σπυρόπουλου Σπύρου, με το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και Πρόεδρου της Ένωσης Λογιστών Επαρχίας Καλύμνου, κ. Μουσελλή Μανόλη.

Στη συνάντηση παρέστη και το μέλος της αντιπροσωπείας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και ταμίας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, κ. Κασέρης Νεκτάριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Βόρειας Δωδεκανήσου, κ. Έψιμο Χρήστο.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και αφού πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου, ακούστηκαν προτάσεις και προβληματισμοί εκατέρωθεν. Υπεγράφη κοινό έγγραφο με πάγια αιτήματα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των λογιστών ελεύθερων επαγγελματιών και συνεπώς και ολόκληρου του επιχειρηματικού κόσμου.

Το κοινό έγγραφο με τα πάγια αιτήματα συμφωνήθηκε να διαβιβαστεί στους βουλευτές της περιφέρειας προκειμένου να γίνουν αυτά γνωστά και στην κεντρική διοίκηση.

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία ΤύπουΠαρεμβάσεις

Κάλεσμα σε Αποχή από την Υποβολή Δηλώσεων

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου την 28/05/2024, αποφάσισε και προτρέπει τα μέλη της σε αποχή από…
Δελτία Τύπου

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Με μεγάλη συμμετοχή των λογιστών φοροτεχνικών της Ρόδου διεξήχθη την Τετάρτη, 10/3/2021, η Διαδικτυακή Ημερίδα για τα ηλεκτρονικά βιβλία που διοργάνωσε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σε συνεργασία με την εταιρεία Prosvasis
Δελτία Τύπου

Οδηγίες για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων εν μέσω του νέου απαγορευτικού

Μετά την επιβολή γενικής αναστολής εργασιών λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού, καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, για ακόμη μία φορά, σε νέες συνθήκες εργασίας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου