ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Ενώσεων Λογιστών Δωδεκανήσου

sinantisi21092019

Τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, κ. Σπυρόπουλου Σπύρου, με το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και Πρόεδρου της Ένωσης Λογιστών Επαρχίας Καλύμνου, κ. Μουσελλή Μανόλη.

Στη συνάντηση παρέστη και το μέλος της αντιπροσωπείας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και ταμίας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, κ. Κασέρης Νεκτάριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Βόρειας Δωδεκανήσου, κ. Έψιμο Χρήστο.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και αφού πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου, ακούστηκαν προτάσεις και προβληματισμοί εκατέρωθεν. Υπεγράφη κοινό έγγραφο με πάγια αιτήματα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των λογιστών ελεύθερων επαγγελματιών και συνεπώς και ολόκληρου του επιχειρηματικού κόσμου.

Το κοινό έγγραφο με τα πάγια αιτήματα συμφωνήθηκε να διαβιβαστεί στους βουλευτές της περιφέρειας προκειμένου να γίνουν αυτά γνωστά και στην κεντρική διοίκηση.

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ρόδου για την παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω του teledimos.gr

Με την πλατφόρμα “teledimos.gr” του Δήμου Ρόδου, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα αρκετών ετών, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κ. Ιωάννη Καμπούρη
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Λογιστικών Συλλόγων Ρόδου, Ηρακλείου, Μεσαράς και Καλύμνου

Σε αυτή την κοινή επιστολή των τεσσάρων δυναμικών συλλόγων Λογιστών Φοροτεχνικών της νησιωτικής Ελλάδας, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τα αυτονόητα.
Δελτία Τύπου

Το Νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου