ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Δελτία Τύπου

Οδηγίες για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων εν μέσω του νέου απαγορευτικού

Δελτίο Τύπου

Μετά την επιβολή γενικής αναστολής εργασιών λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού, καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, για ακόμη μία φορά, σε νέες συνθήκες εργασίας.

Οι λογιστές φοροτεχνικοί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία στην χώρα μας, υποχρεώθηκαν στην μελέτη και κατανόηση μεγάλου όγκου αποφάσεων και εγκυκλίων προκειμένου να μπορέσουν να συμβάλουν στην
εφαρμογή των νέων μέτρων.

Η καλή συνεργασία, ο σεβασμός, η κατανόηση της όλης κατάστασης από τους πελάτες μας θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε στο επιστημονικό μας έργο σε αυτή την δύσκολη συγκυρία δίπλα στην επιχείρηση και στον
φορολογούμενο.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας, συναδέλφων, επιχειρηματιών αλλά και των εργαζομένων και θέλοντας να βοηθήσουμε στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των λογιστικών γραφείων, προτείνουμε τις κάτωθι οδηγίες:

  • Είσοδος στα λογιστικά γραφεία αποκλειστικά και μόνο με χρήση μάσκας.
  • Η προσέλευση, στα λογιστικά γραφεία αλλά και στα λογιστήρια των επιχειρήσεων θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και ραντεβού με τον λογιστή και μόνο όταν δεν δύναται να εξυπηρετηθεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος ηλεκτρονικά.
  • Πελάτες επιχειρήσεις για τις μηνιαίες υποθέσεις θα προσέρχονται στα λογιστικά γραφεία για την παράδοση των παραστατικών τους, πάντα με την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας (χρήση μάσκας από όλους, αντισηπτικών κλπ) και τα έγραφα θα τοποθετούνται σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον για δύο ημέρες πριν την επεξεργασία τους.
  • Εργαζόμενοι επιχειρήσεων για προσλήψεις, βεβαιώσεις κλπ θα προσέρχονται στα λογιστικά γραφεία μόνο κατόπιν ραντεβού.
  • Ο χώρος και τα γραφεία θα πρέπει να απολυμαίνονται και να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι μας συλλογικά στους κανονισμούς της Πολιτείας, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας και να επιστρέψουμε το γρηγορότερο δυνατό στην κανονικότητα μας.

Ο Πρόεδρος,
Σπύρος Σπυρόπουλος

Ο Γραμματέας,
Περάκης Γεώργιος

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ρόδου για την παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω του teledimos.gr

Με την πλατφόρμα “teledimos.gr” του Δήμου Ρόδου, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα αρκετών ετών, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κ. Ιωάννη Καμπούρη
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Λογιστικών Συλλόγων Ρόδου, Ηρακλείου, Μεσαράς και Καλύμνου

Σε αυτή την κοινή επιστολή των τεσσάρων δυναμικών συλλόγων Λογιστών Φοροτεχνικών της νησιωτικής Ελλάδας, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τα αυτονόητα.
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Ενώσεων Λογιστών Δωδεκανήσου

Υπεγράφη κοινό έγγραφο με πάγια αιτήματα των λογιστών – φοροτεχνικών που θα διαβιβαστεί τους βουλευτές της περιφέρειας
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Ανακοινώσεις

Πρόσθετα Μέτρα Πρόληψης για τον COVID-19 από τα λογιστικά γραφεία