Σεμινάρια - Ημερίδες

«Οργάνωση και λειτουργία Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων. Φορολογικό- Λογιστικό πλαίσιο και λοιπές υποχρεώσεις»

Η ΕΠΣΔ διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 19:00-21:30 στην αίθουσα «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ με θέμα:

«Οργάνωση και λειτουργία Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων. Φορολογικό- Λογιστικό πλαίσιο και λοιπές υποχρεώσεις»

20181019 athlitika

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • Γαργαλιάνος Δημήτριος, PhD Αν. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
  • Στεφανάκης Θεοδόσιος, Εφοριακός, M.Sc στη Δημόσια Διοίκηση, Αντιπρόεδρος ΕΠΣΔ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων, στους παράγοντες του αθλητισμού, σε καθηγητές φυσικής αγωγής αλλά και σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο (αθλητές, διαιτητές, προπονητές κτλ).

Η ΕΠΣΔ στο πλαίσιο επιμόρφωσης των στελεχών της και με γνώμονα την προσφορά και την στήριξη των σωματείων της δύναμης της και όχι μόνο, προβαίνει στην πραγματοποίηση της ως άνω εκδήλωσης.

Η ενημέρωση των σωματείων σε σημαντικά ζητήματα λειτουργίας και διοίκησης με σύγχρονο τρόπο αποτελούν απαραίτητη  προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Θέματα όπως διοίκηση σωματείου, πηγές χρηματοδότησης, φορολογικές υποχρεώσεις, φοροαπαλλαγές, τήρηση βιβλίων, ωφέλεια άσκησης αθλητών και σχέση με σωματεία, διπλή καριέρα των αθλητών κτλ, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτύξουν οι εισηγητές.

Ο Πρόεδρος Πανγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, προσκαλούν όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα τους παράγοντες των σωματείων της δύναμης της Ένωσης, να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθεί ατομική βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο με τον οικονομολόγο Ευστάθιο Κριαρά

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου στα πλαίσια των σύγχρονων απαιτήσεων για συνεχή επιμόρφωση, στο διαρκές μεταβαλλόμενο φορολογικό, λογιστικό και οικονομικό περιβάλλον, διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό…
Σεμινάρια - Ημερίδες

Οργάνωση και Λειτουργία Αθλητικών Σωματείων

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου