Αποφάσεις Δ.Σ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 06/03/2019

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

 1. Σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων (σεμινάρια κλπ)

  Προτάθηκε από τον πρόεδρο η οργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου σχετικά με το GDPR (προσωπικά δεδομένα) με δικηγόρο από Ρόδο. Αποφασίστηκε από το σώμα το σεμινάριο να γίνει με εισηγητή δικηγόρο από Ρόδο στις 13/03/2019 στο εργατικό κέντρο Ρόδου.
 2. Βελτίωση site – παραμονή του κ. Καβουκλή

  Ο πρόεδρος πρότεινε να παραμείνει ο διαχειριστής του site της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. και η αμοιβή του πλέον από 310€ θα είναι 100€ πλέον ΦΠΑ.

  Συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης του site της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. τα οποία θα ζητήσει ο πρόεδρος από τον διαχειριστή.
 3. Συζητήθηκε η εφαρμογή απόφασης προηγούμενου Δ.Σ. περί δημοσιοποίησης αποφάσεων συζήτησης Δ.Σ. στο site της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Αποφασίστηκε από το σώμα.
 4. Έγκριση δαπανών.

  Ο πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις δαπάνες οι οποίες είναι:
  • Συνδρομές 2018 στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 2219,12 το ήμισυ – 1109,60€ και η συνδρομή του 2019 θα τακτοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.
  • Έγκριση εισιτηρίων ταμία 197,00€ και μέλους της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. 180,00€ που αφορούσαν την μετάβαση τους στην συνέλευση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 2018.
  • Έγκριση δαπάνης διαχειριστή 250€ πλέον ΦΠΑ 60,00€ και 270,12€ πλέον ΦΠΑ 64,83€.
 5. Πρακτικά αποδοχής παραιτήσεων για κατάθεση στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου και στην τράπεζα. Να προετοιμαστούν από τον γραμματέα του συλλόγου.
 6. Υποβολή προτάσεων από τα μέλη του συλλόγου για διάφορα θέματα και προβληματισμούς τους σχετικά με την καθημερινότητα της εργασίας τους.

  Αποφασίστηκε η αποστολή e-mail στα μέλη για υποβολή προτάσεων από μέρους τους σχετικά με θέματα – προβλήματα καθημερινής συναλλαγής με τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. – Ε.Φ.Κ.Α. – Γ.Ε.ΜΗ. κτλ
 7. Συζητήθηκε η πιθανή παράνομη ανάληψη λογιστικών – φοροτεχνικών εργασιών από άτομα τα οποία δεν είναι αδειοδοτημένοι λογιστές φοροτεχνικοί και οι τρόποι αντιμετώπισης του φαινόμενου αυτού. Δεν λήφθηκε κάποια απόφαση επί του θέματος.
 8. Προτάθηκε από τον πρόεδρο η ετήσια κυκλική αντικατάσταση του προέδρου. Δεν λήφθηκε κάποια απόφαση.
 9. Παραλαβή γραμματείας

  Παρελήφθησαν από τον νέο γραμματέα τα αρχεία και ειδικότερα τα κινητά φύλλα , (εκτυπωμένα και ανεκτύπωτα) των πρακτικών Δ.Σ. και γενικών συνελεύσεων καθώς και ο φάκελος με τα ψηφοδέλτια και τα εξερχόμενα.

Ελλείψει άλλων θεμάτων προς συζήτηση λύθηκε η συνεδρίαση.

Σχετικές αναρτήσεις
Αποφάσεις Δ.Σ.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Βασίλη Τσαμπανάκη

Η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, μετά την είδηση για την απώλεια του Βασίλη Τσαμπανάκη, που διατέλεσε πρώην πρόεδρος του Οικονομικού…
Αποφάσεις Δ.Σ.

Ψήφισμα για τον θάνατο συζύγου συναδέλφου - μέλους μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, με θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του συζύγου της συναδέλφου και μέλους…
Αποφάσεις Δ.Σ.

Πρακτικό 11/9/2020

Πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. που διεξήχθη την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου