Ανακοινώσεις

Πρόσκληση συμμετοχής σε ομάδα εργασίας

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου ενημερώνει τα μέλη της για την έναρξη συνεργασίας με το ΕΒΕΔ, που αφορά στην παραχώρηση μόνιμης στήλης για το μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό του Επιμελητηρίου προς τις επιχειρήσεις – μέλη του.

Σε κάθε μηνιαία έκδοση, η ΕΛΦΕΕ Ρόδου θα παραθέτει ένα άρθρο με το πιο επίκαιρο ή τα πιο επίκαιρα θέματα της εκάστοτε περιόδου, καθώς επίσης και τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις που έχουν καταληκτική ημερομηνία τον μήνα έκδοσης του περιοδικού.

Το άρθρο θα πρέπει να είναι προσιτό στον μέσο αναγνώστη και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφεύγεται η εκτεταμένη χρήση διατάξεων νόμων και η εξειδικευμένη ορολογία. Μέσα από αυτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις, επιχειρείται και η διοχέτευση μηνυμάτων προς τις επιχειρήσεις που θα στοχεύουν στην αναγνώριση του δύσκολου έργου των λογιστών – φοροτεχνικών.

Σκοπός της παρούσας είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους που επιθυμούν να αρθρογραφούν για τον σκοπό αυτόν. Τα ενδιαφέροντα θα συλλεχθούν από το ΔΣ της Ένωσης και θα δημιουργηθεί η άτυπη αυτή ομάδα εργασίας από όσους συνάδελφους εκφράσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με το σύνολο των ενδιαφερομένων, όπου θα συζητηθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας, όπως για παράδειγμα η πιθανή δημιουργία συντονιστικής επιτροπής, ο τρόπος επιλογής των συναδέλφων που θα αρθρογραφούν κάθε φορά, ο τρόπος επιλογής των θεμάτων κλπ.

Κάθε άρθρο, πριν τη δημοσίευσή του, θα παρουσιάζεται στο ΔΣ της Ένωσης και κατά τη δημοσίευσή του θα φέρει τα ονόματα των συντακτών με την επισήμανση: «Με την επιμέλεια της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Συντάκτες (τα ονόματα των συναδέλφων συντακτών).

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε τους συνάδελφους να στείλουν μέχρι τις 31/03/2022 email στο [email protected], αναγράφοντας στο θέμα «Συμμετοχή σε ομάδα εργασίας ΕΒΕΔ» και παραθέτοντας σε κείμενο τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο).  

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου), μετά από τις εκλογές πουπραγματοποίησε στις 03/11/2021 και τις αρχαιρεσίες της 05/11/2021, ανακοινώνει…
Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα εκλογών Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η εφορευτική επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2021: Εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη 67 – Ψήφισαν 64 –…
Ανακοινώσεις

Οι υποψηφιότητες που έχουν δηλωθεί για τις εκλογές της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η εφορευτική επιτροπή ενημερώνει τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου ότι, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 03-11-2021 και ώρα 18:00 έως 21:00…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου