Συλλυπητήριο Ψήφισμα για τον θάνατο του πατέρα του Θεοδόση Στεφανάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, με θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του Παύλου Στεφανάκη, πατέρα του Προέδρου των Εφοριακών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου και εκλεκτού συναδέλφου, Θεοδόση Στεφανάκη, και συνήλθε εκτάκτως και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε:
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών της Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.
3. Να κατατεθεί το ποσό των εκατό ευρώ (100,00€) στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα.
για το Δ.Σ της ΕΛΦΕΕ Ρόδου,

Ο Πρόεδρος
Ηρακλείδης Ιωάννης
Ο Α’ Αντιπρόεδρος
Σταματάκης Στέλιος
Ο Ταμίας
Καραμιχάλης Μιχάλης
Ο  Γ. Γραμματέας
Παπαγρηγορίου Νικόλαος
Ο Β’ Αντιπρόεδρος
Τορούμογλου Σάκης
Ο Εφ. Δημ. Σχέσεων
Κασέρης Νεκτάριος
To Μέλος
Βλαστός Γεώργιος
Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Αποχή από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test εκ μέρους των εργαζομένων

Καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test για λογαριασμό των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε ως λογιστές
Ανακοινώσεις

Lockdown: Οδηγίες για την λειτουργία των λογιστικών γραφείων

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εφαρμόσουν τις προτεινόμενες οδηγίες και όλους τους πελάτες να σεβαστούν την εφαρμογή τους και να μην δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στον λογιστή τους.

Εξυπηρέτηση των λογιστών στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου χωρίς ραντεβού

Οι λογιστές φοροτεχνικοί μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου, εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου