Ανακοινώσεις

Απάντηση στην από 26/2/2016 επιστολή της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, στο Δ.Σ. της 16/3/2016, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η επιστολή της Δ.Ο. και μετά από ομόφωνη απόφαση του, δηλώνει ότι συμφωνεί με το κείμενο την Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών.

Η Αρχή της ισοτιμίας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας επιβάλλει την ένταξη όλων των Λογιστών – Φοροτεχνικών, που ασκούν νόμιμα το επάγγελμα, ως πλήρη μέλη στο Οικονομικό Επιμελητήριο, αποκτώντας τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Επιπλέον, σε ότι αφορά την αποχή κατά την περίοδο των φετινών φορολογικών δηλώσεων, συμφωνούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ώστε να διασφαλιστεί και να κατοχυρωθεί το νόμιμο αυτό δικαίωμα μας και να μην επιβληθούν πρόστιμα σε συναδέλφους για μη παρασχεθείσες υπηρεσίες μας.

Η απεργία και η διαμαρτυρία με αποχή από την παροχή υπηρεσιών μας, είναι το ελάχιστο μέτρο διατήρησης της επαγγελματικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας για αγώνα ενάντια στον μηδενισμό κάθε προϋπόθεσης βιωσιμότητας επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων, με το προτεινόμενο ασφαλιστικό.

για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης  

Ο  Γ. Γραμματέας,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Αποχή από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test εκ μέρους των εργαζομένων

Καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test για λογαριασμό των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε ως λογιστές
Ανακοινώσεις

Lockdown: Οδηγίες για την λειτουργία των λογιστικών γραφείων

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εφαρμόσουν τις προτεινόμενες οδηγίες και όλους τους πελάτες να σεβαστούν την εφαρμογή τους και να μην δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στον λογιστή τους.
Ανακοινώσεις

Εξυπηρέτηση των λογιστών στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου χωρίς ραντεβού

Οι λογιστές φοροτεχνικοί μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου, εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου