Ανακοινώσεις

Απάντηση στην από 26/2/2016 επιστολή της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, στο Δ.Σ. της 16/3/2016, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η επιστολή της Δ.Ο. και μετά από ομόφωνη απόφαση του, δηλώνει ότι συμφωνεί με το κείμενο την Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών.

Η Αρχή της ισοτιμίας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας επιβάλλει την ένταξη όλων των Λογιστών – Φοροτεχνικών, που ασκούν νόμιμα το επάγγελμα, ως πλήρη μέλη στο Οικονομικό Επιμελητήριο, αποκτώντας τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Επιπλέον, σε ότι αφορά την αποχή κατά την περίοδο των φετινών φορολογικών δηλώσεων, συμφωνούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ώστε να διασφαλιστεί και να κατοχυρωθεί το νόμιμο αυτό δικαίωμα μας και να μην επιβληθούν πρόστιμα σε συναδέλφους για μη παρασχεθείσες υπηρεσίες μας.

Η απεργία και η διαμαρτυρία με αποχή από την παροχή υπηρεσιών μας, είναι το ελάχιστο μέτρο διατήρησης της επαγγελματικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας για αγώνα ενάντια στον μηδενισμό κάθε προϋπόθεσης βιωσιμότητας επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων, με το προτεινόμενο ασφαλιστικό.

για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης  

Ο  Γ. Γραμματέας,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Ευχές από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ανακοινώσεις

Ανοικτή πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, ενεργώντας εντός καταστατικού πλαισίου και πάντοτε με γνώμονα τη συσπείρωση και…
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Νέα ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, για λόγους συμμετοχής της Ένωσης μαζί με το ΟΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου,…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου