ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Ανακοινώσεις

Απάντηση στην από 26/2/2016 επιστολή της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, στο Δ.Σ. της 16/3/2016, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η επιστολή της Δ.Ο. και μετά από ομόφωνη απόφαση του, δηλώνει ότι συμφωνεί με το κείμενο την Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών.

Η Αρχή της ισοτιμίας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας επιβάλλει την ένταξη όλων των Λογιστών – Φοροτεχνικών, που ασκούν νόμιμα το επάγγελμα, ως πλήρη μέλη στο Οικονομικό Επιμελητήριο, αποκτώντας τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Επιπλέον, σε ότι αφορά την αποχή κατά την περίοδο των φετινών φορολογικών δηλώσεων, συμφωνούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ώστε να διασφαλιστεί και να κατοχυρωθεί το νόμιμο αυτό δικαίωμα μας και να μην επιβληθούν πρόστιμα σε συναδέλφους για μη παρασχεθείσες υπηρεσίες μας.

Η απεργία και η διαμαρτυρία με αποχή από την παροχή υπηρεσιών μας, είναι το ελάχιστο μέτρο διατήρησης της επαγγελματικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας για αγώνα ενάντια στον μηδενισμό κάθε προϋπόθεσης βιωσιμότητας επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων, με το προτεινόμενο ασφαλιστικό.

για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης  

Ο  Γ. Γραμματέας,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Συλλυπητήριο για τον θάνατο του συναδέλφου Γιώργου Βδουκάκη

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας Γιώργου Βδουκάκη, που έφυγε πρόωρα εν ώρα εργασίας.
Ανακοινώσεις

Έκκληση της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου προς εργοδότες, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους

“Ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ο κλάδος μας δεν μπορεί να ξεφύγει από το δυσανάλογα βαρύ φορτίο που διαχειρίζεται, γιατί ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί απρόσκοπτα πάνω και στις δικές μας πλάτες”
Ανακοινώσεις

Πρόσθετα Μέτρα Πρόληψης για τον COVID-19 από τα λογιστικά γραφεία

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου συστήνει τον περιορισμό των επισκέψεων στα λογιστικά γραφεία στις απόλυτα αναγκαίες, εφόσον σήμερα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με ηλεκτρονικά μέσα.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου