Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔραστηριότητεςΕπείγοντα θέματα

Διαμαρτυρία Λογιστών-Φοροτεχνικών στο Σύνταγμα, σήμερα – Στήριξη από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Η ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, μετά από την συμμετοχή της στην έκτακτη ολομέλεια των Προέδρων των κατά τόπους ενώσεων της ΠΟΦΕΕ την 27/2/2014 που έγινε στην Αθήνα και συμφωνώντας με την απόφαση που πάρθηκε για την συντονισμένη αντίδραση με όλους τους φορείς, ενάντια στις πρωτοφανείς και απαράδεκτες νομοθετημένες διατάξεις του Φορολογικού και Ασφαλιστικού νόμου, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, που πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει  όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί κάθε τους βήμα, στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανατροπή και αλλαγή, όπως την κοινή προσπάθεια των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών που γίνεται σήμερα στο Σύνταγμα στις 13.00 μμ.
Για αυτό καλεί τα μέλη της, αλλά και όλους τους Λ/Φ της Ρόδου, να απέχουν για όσο διάστημα διαρκεί η συγκέντρωση, από τα γραφεία τους και πολύ περισσότερο να μην πραγματοποιηθεί καμία ηλεκτρονική εργασία στο taxisnet, προς συμπαράσταση στους συναδέλφους που βρίσκονται στο Σύνταγμα.

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον…
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου