Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΕκδηλώσειςΦορολογικά

Διεξαγωγή Επιμορφωτικού-Φορολογικού Σεμιναρίου

Η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου, (ΕΛΦΕΕ), μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της και των λοιπών οργάνων της, πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της, παρεμβαίνει και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την οικονομία της χώρας και ειδικότερα με την τοπική οικονομία και την κοινωνία της Ρόδου, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τις ατέλειωτες αλλαγές που συντελούνται στον κλάδο, και πως αυτές επηρεάζουν την λειτουργία των επιχειρήσεων καθώς και την καθημερινότητα όλων μας, σαν επαγγελματίες και σαν πολίτες αυτής της χώρας, και ειδικότερα, σαν κατοίκους νησιών της ακριτικής Δωδεκανήσου, που φυλάσσουν Θερμοπύλες.
Έτσι, σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου (ΟΕΕ), διοργανώνεται επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο το Σάββατο στις 1/12/2012 και ώρα 09.00 πμ έως 15.00 μμ, στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ALDEMARPARADISEMARE, στη λεωφόρο Καλλιθέας. Τα θέματα που θα αναλυθούν θα είναι: η νέα φορολογική μεταρρύθμιση, εν όψει του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που οδεύει στη βουλή για ψήφιση, όπως επίσης και η αναλυτική λογιστική κοστολόγηση, οι διαδικασίες τέλους χρήσης και σύνταξη ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεωνη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων και τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, με εισηγητές τους Γιαννόπουλο Χρήστο, επίτιμο γενικό διευθυντή φορολογικών ελέγχων , και τον Κορομηλά Γεώργιο, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ).
Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τα όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου και του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας.
Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν και στο site του ΟΕΕ  www.ptdoee.gr και στο τηλέφωνο 22410-66660.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου