Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Φορολογία Εισοδήματος

Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η Epsilon Net και η Data Communication, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου και των Ενώσεων Λογιστών Κω και Καλύμνου, διοργανώνουν δωρεάν φορολογικό σεμινάριο με θέμα την Φορολογία Εισοδήματος.

epsilontour

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00 με 19:30, με εισηγητή τον κ. Βαγγέλη Μιχελινάκη (οικονομολόγος – φοροτεχνικός, συγγραφέας, σύμβουλος επιχειρήσεων) .

Θα προλογίσει ο κύριος Βασίλειος Πρασσάς, ο όποιος θα μας αναλύσει εν συντομία τις τελευταίες εξελίξεις των εργατικών θεμάτων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απαντηθούν φορολογικά ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση στο παρακάτω link, όπου εν συνεχεία θα λάβετε τους κωδικούς για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Δηλώστε Συμμετοχή

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο με τον οικονομολόγο Ευστάθιο Κριαρά

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου στα πλαίσια των σύγχρονων απαιτήσεων για συνεχή επιμόρφωση, στο διαρκές μεταβαλλόμενο φορολογικό, λογιστικό και οικονομικό περιβάλλον, διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό…
Σεμινάρια - Ημερίδες

Οργάνωση και Λειτουργία Αθλητικών Σωματείων

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Δελτία Τύπου

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για τα ηλεκτρονικά βιβλία