Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Φορολογία Εισοδήματος

Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η Epsilon Net και η Data Communication, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου και των Ενώσεων Λογιστών Κω και Καλύμνου, διοργανώνουν δωρεάν φορολογικό σεμινάριο με θέμα την Φορολογία Εισοδήματος.

epsilontour

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00 με 19:30, με εισηγητή τον κ. Βαγγέλη Μιχελινάκη (οικονομολόγος – φοροτεχνικός, συγγραφέας, σύμβουλος επιχειρήσεων) .

Θα προλογίσει ο κύριος Βασίλειος Πρασσάς, ο όποιος θα μας αναλύσει εν συντομία τις τελευταίες εξελίξεις των εργατικών θεμάτων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απαντηθούν φορολογικά ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση στο παρακάτω link, όπου εν συνεχεία θα λάβετε τους κωδικούς για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Δηλώστε Συμμετοχή

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (MyData) από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η Ένωση Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου διοργανώνει σεμινάριο για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία, την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ.
Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο "Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη"

Δωρεάν διαδικτυακό φορολογικό σεμινάριο “Η δήλωση ΦΠΑ στην πράξη” από το παράρτημα Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο ΕΦΕΕΑ: "Φορολογική Κατοικία Βάσει των Νέων Διατάξεων"

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με πρακτικά θέματα που αφορούν τον λογιστή φοροτεχνικό, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, από τις 16.00 έως τις 19:30
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Δελτία Τύπου

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για τα ηλεκτρονικά βιβλία