Ανακοινώσεις

Εξυπηρέτηση των λογιστών στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου χωρίς ραντεβού

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου κοινοποιεί την παρακάτω ενημέρωση της Α.Α.Δ.Ε. προς τον Λ.Σ.Α., σχετικά με το θέμα της εξυπηρέτησης των Λογιστών – Φοροτεχνικών στις Υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. χωρίς ραντεβού:

“Λόγω της άρνησης εξυπηρέτησης συναδέλφων σε κάποιες Δ.Ο.Υ., παρά την προσκόμιση της επαγγελματικής τους ταυτότητας και της απόφασης του κ. Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., σας ενημερώνουμε για την επίσημη απάντηση της Α.Α.Δ.Ε.

Αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα στην από 15.02.2021 Επιστολή σας, σχετικά με την εξυπηρέτηση των Λογιστών στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, ενημερώνουμε ότι έχει ήδη επιληφθεί του θέματος της εξυπηρέτησης πέραν των Δικηγόρων και των Λογιστών, η υπ’ αρ. ΔΔΑΔΑ1119526ΕΞ2020/7.10.2020 Εγκύκλιος του Διοικητή της ΑΑΔΕ, καθώς και η νεότερη υπ’ αρ. πρωτ.: ΔΔΑΔΑ 1140715ΕΞ2020/10.12.2020 Εγκύκλιος, την οποία και επισυνάπτουμε, ως εξής:

Η εξυπηρέτηση του κοινού διεξάγεται σε επείγουσες περιπτώσεις, υποχρεωτικά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Στις περιπτώσεις που προσέρχονται χωρίς ραντεβού, Δικηγόροι, Λογιστές ως εκπρόσωποι των φορολογουμένων πολιτών, καθώς και δικαστικοί επιμελητές, θα εξυπηρετούνται μόνον εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας”.

Μαρία Ράλλη
Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης
Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού
Τμήμα Α΄
τηλ.:210-3375555

Συνεπώς:

Η Εγκύκλιος ΔΔΑΔΑ 1140715ΕΞ2020/10.12.2020 είναι σε ισχύ (μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ, συνοδευόμενη με την ανωτέρω επίσημη απάντηση, ώστε να επιδεικνύονται μαζί σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση).

Είναι αυτονόητο ότι, σε περίπτωση άρνησης εξυπηρέτησης, θα θέλαμε να γνωρίσουμε συγκεκριμένα ποιες Υπηρεσίες δεν ακολουθούν τις οδηγίες της Α.Α.Δ.Ε..

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάνω σε αυτό το θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε εναλλακτικά και με τη Γεν. Διεύθυνση Ανθρ. Δυναμικού της Α.Α.Δ.Ε.: 210-3375555, κα Ράλλη.”


Επομένως, μετά από επικοινωνία του Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με την Δ.Ο.Υ. Ρόδου, θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού, εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Για να μην παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού, σε περίπτωση που θέλουν να επισκεφτούν τμήμα της Δ.Ο.Υ. στο οποίο έχει καλυφθεί το όριο ατόμων, θα ενημερώνονται στην είσοδο και θα πρέπει να περιμένουν να αποχωρήσει κάποιος για να εισέλθουν.

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Ευχές από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ανακοινώσεις

Ανοικτή πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, ενεργώντας εντός καταστατικού πλαισίου και πάντοτε με γνώμονα τη συσπείρωση και…
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Νέα ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, για λόγους συμμετοχής της Ένωσης μαζί με το ΟΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου,…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Ενημερώσεις

Χωρίς την εκτύπωση στοιχείων taxisnet όσοι διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα συλλόγου