Ενημερώσεις

Χωρίς την εκτύπωση στοιχείων taxisnet όσοι διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα συλλόγου

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς πριν από λίγο στην καθημερινή ενημέρωση, οι επιστήμονες αυτοαπασχολούμενοι που διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα σε ισχύ, εκδιδόμενη από σύλλογο με τη μορφή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, (π.χ. δικηγορικοί σύλλογοι, τεχνικό επιμελητήριο, οικονομικό επιμελητήριο, ιατρικοί σύλλογοι) δεν χρειάζεται να προβούν σε εκτύπωση των στοιχείων taxisnet και, σε τυχόν έλεγχο, μπορούν να επιδεικνύουν την επαγγελματική ταυτότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες διατάξεις, τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, μπορούν σε τυχόν έλεγχο να επιδεικνύουν την άδεια του οικονομικού επιμελητηρίου μαζί με την ταυτότητα του συλλόγου.

Εάν κάποιο ταμειακά ενήμερο μέλος δεν έχει εκδώσει ταυτότητα ή την έχει απολέσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την ηλεκτρονική γραμματεία, μέσω του e-mail: [email protected], και να ζητήσει έκδοση ή αντικατάσταση. Παρακαλούμε στο μήνυμά σας να επισυναφθεί (αρχείο .jpeg ή .png) μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Ταυτότητα Μελών Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου
Σχετικές αναρτήσεις
Ενημερώσεις

Όλες οι διευκολύνσεις που περιλαμβάνονται στο νέο νομοθετικό πλαίσιο του υπουργείου Οικονομικών

Πέντε διαφορετικών ειδών ρυθμίσεις οφειλών για τους φορολογούμενους που έχουν επιβαρυνθεί με υπέρογκες οφειλές προς το Δημόσιο, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης
Ενημερώσεις

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: Ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση - Φυσική παρουσία μόνο με ραντεβού

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ηλεκτρονικά και σε περιπτώσεις που απαιτείται φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού
Ενημερώσεις

Ο.Π.Ε.Κ.Α.: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα του Ο.Π.Ε.Κ.Α. προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι την σχετική αίτηση για το Επίδομα Παιδιού Α21.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής κοινότητας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου