Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής κοινότητας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Οι συνθήκες υπό τις οποίες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν οι επαγγελματίες του κλάδου μας, γίνονται όλο και πιο δυσχερείς, με τον φόρτο εργασίας και τις υποχρεώσεις να αυξάνονται συνεχώς.

Η νέα διαδικτυακή κοινότητα της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου αποτελεί μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρουμε προς τα μέλη μας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη όλων μας, για διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα ερωταπαντήσεων, βασισμένη στις αρχές της αλληλοβοήθειας και της συναδελφικής αλληλεγγύης. Μπορείτε να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, να απαντήσετε σε απορίες συναδέλφων και να βρείτε βοηθητικό υλικό που θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Επιπλέον, κάθε μέλος έχει πρόσβαση στην καρτέλα του, όπου μπορεί να βρει συγκεντρωμένα τα στοιχεία πληρωμών που αφορούν την ετήσια συνδρομή προς την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου.


hublaunch

Τι να κάνω εάν αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης;

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το προσωρινό συνθηματικό που σας αποστείλαμε, μπορείτε να ζητήσετε ένα καινούριο πατώντας στον σύνδεσμο “Απώλεια Συνθηματικού” στην οθόνη σύνδεσης. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω υποστήριξη, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

Σημειώστε ότι, για λόγους ασφαλείας, η ιστοσελίδα δεν είναι προσπελάσιμη σε χρήστες εκτός Ελλάδος.

Γιατί δεν έχω λάβει στοιχεία σύνδεσης;

Εάν είστε ενεργό μέλος και δεν έχετε λάβει στοιχεία σύνδεσης, μπορεί να έχουν σταλεί στα ανεπιθύμητα, να μην τα λάβατε εκ παραδρομής ή να στάλθηκαν σε μη επικαιροποιημένη διεύθυνση e-mail. Ενημερώστε την ηλεκτρονική γραμματεία για να σας σταλούν νέα στοιχεία σύνδεσης.

Κάποια μέλη δεν έλαβαν στοιχεία σύνδεσης, επειδή δεν έχουν ενημερωθεί ταμειακά μέσα στην τελευταία τριετία. Εάν ανήκετε σε αυτά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική γραμματεία ή/και τον ταμία, για να ενημερωθείτε για το υπόλοιπό σας και τις δυνατότητες τακτοποίησής του, ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στην κοινότητα.

Τι γίνεται εάν δεν επιθυμώ να έχω λογαριασμό στην κοινότητα;

Εάν δεν θέλετε να συμμετέχετε στην νέα διαδικτυακή κοινότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική γραμματεία και να ζητήσετε την διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου;

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο που ασκεί νόμιμα το επάγγελμα του λογιστή – φοροτεχνικού και δραστηριοποιείστε στο Νότιο Αιγαίο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις και την διαδικασία εγγραφής στην σελίδα “Γίνετε μέλος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου“.

Γίνεται να συμμετέχει κάποιος που δεν είναι λογιστής;

Η κοινότητα είναι ανοιχτή μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες λογιστές φοροτεχνικούς που είναι μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου.

Σχετικές αναρτήσεις
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αναλαμβάνει τις υποτροφίες 20 Δωδεκανήσιων φοιτητών

Τις υποτροφίες 20 Δωδεκανήσιων φοιτητών αναλαμβάνει να καλύψει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου μέσω του Ιδρύματος Υποτροφιών Δωδεκανήσου, όπως αποφασίστηκε κατά την συνεδρίαση του…
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας εύχεται χρόνια πολλά!

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

"Ο λογιστής έχει γίνει πλέον ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές"

Ο νέος πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου μιλάει στη «Ροδιακή» για τον ρόλο του λογιστή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Παρεμβάσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση