Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αναλαμβάνει τις υποτροφίες 20 Δωδεκανήσιων φοιτητών

Τις υποτροφίες 20 Δωδεκανήσιων φοιτητών αναλαμβάνει να καλύψει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου μέσω του Ιδρύματος Υποτροφιών Δωδεκανήσου, όπως αποφασίστηκε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

Έπειτα από εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Υποτροφιών Δωδεκανήσου, εγκρίθηκε ομοφώνως από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η καταβολή ποσού για την κάλυψη υποτροφιών 20 φοιτητών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με απόλυτη συναίσθηση του θεσμικού του ρόλου και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχει στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου από της συστάσεως του Ιδρύματος το 1980, συνδράμοντας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του.

Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά θέματα όπως:

  1. Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου: Παρουσίαση έργου από τον Πρόεδρο της ΑΝΔΩ & Δήμαρχο Χάλκης, κ. Άγγελο Φραγκάκη.
  2. Οικονομικό Επιμελητήριο: Ενημέρωση επί θεμάτων οικονομικής επικαιρότητας.
  3. ΕΛΦΕΕ Ρόδου : Ενημέρωση επί επίκαιρων φορολογικών θεμάτων.
  4. Τραπεζική Επικαιρότητα
  5. Νέος Αναπτυξιακός Νόμος
  6. Καθορισμός ύψους ημερήσιας αποζημίωσης και οδοιπορικών εξόδων σύμφωνα με τον Ν. 4849/2021.
  7. Υλοποίηση δράσης για προβολή AEGEAN CUISINE σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου συμμετείχαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές:

Ο Δήμαρχος Χάλκης και Πρόεδρος της ΑΝΔΩ, κ. Άγγελος Φραγκάκης, ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Παράρτημα Δωδεκανήσου, κ. Φώτης Κασέκας, ο Πρόεδρος της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, κ. Νίκος Παπαγρηγορίου, ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Μανώλης Σαββής, ο Προϊστάμενος Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου της Π.Ν.ΑΙ, κ. Βασίλειος Γιαννούρης και ο Διευθυντής της ΑΝΔΩ κ. Κώστας Ζήφος.

Σχετικές αναρτήσεις
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας εύχεται χρόνια πολλά!

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

"Ο λογιστής έχει γίνει πλέον ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές"

Ο νέος πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου μιλάει στη «Ροδιακή» για τον ρόλο του λογιστή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος
Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής κοινότητας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Μέσα από την νέα κοινότητα, τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία, συζητούν και ενημερώνονται, ενώ παράλληλα προσφέρουν και λαμβάνουν υποστήριξη για επίκαιρα ζητήματα του κλάδου
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου