Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΣεμινάρια - Ημερίδες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο για τον Νέο ΚΦΑΣ

Στη κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Ακταίον Ρόδου, διεξήχθη το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013, Φορολογικό Σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον αντιπρόσωπο της “Prosvasis AEBE” στη περιοχή μας, κ. Κασέρη Νεκτάριο, με τίτλο «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών».
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Τσοχαντάρης Χαράλαμπος, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Γενικός Διευθυντής της «PROSVASIS A.E.B.E.» και ο κ. Τζίμας Ιωάννης, Πρώην Δ/ντής (Κ.Υ.) Υπ. Οικ.

Την έναρξη του σεμιναρίου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου κ. Ηρακλείδης Ιωάννης και τίμησαν με την παρουσία τους Στελέχη και Προϊστάμενοι Τμημάτων της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ρόδου.
Ενεργή ήταν η συμμετοχή των παρευρισκομένων, ακούστηκαν απόψεις, δόθηκαν διευκρινίσεις, επιλύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με τη φορολογική αντιμετώπιση του Νέου Κ.Φ.Α.Σ και διανεμήθηκαν εξειδικευμένες σημειώσεις στους συμμετέχοντες.

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Οργάνωση και Λειτουργία Αθλητικών Σωματείων

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο: "Πλατφόρμα MyData - Ηλεκτρονικά Βιβλία - ΑΑΔΕ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ και ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - νέες υποχρεώσεις"

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε μέχρι την Παρασκευή 10.12.21 και ώρα 14:00 στο email: [email protected]
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου