Χρήσιμα

Οδηγός Νέων Επαγγελματιών και Νέων Επιχειρήσεων

Πολλοί νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, μας ρωτούν καθημερινά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν για την ορθή λειτουργία της νέας επιχείρησης τους.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεστε σε κάθε βήμα με τον Λογιστή Φοροτεχνικό για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ο Λογιστής Φοροτεχνικός, στέκεται δίπλα σας, στα αρχικά στάδια που χρειάζεστε για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης και θα σας βοηθάει να καθορίσετε την οικονομική και επιχειρηματική στρατηγική που εσείς αναπτύσσετε.

Το πιο σημαντικό κομμάτι στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι η διαχείριση των οικονομικών. Απαραίτητα θα πρέπει να υπάρχει ένας προϋπολογισμός ώστε η υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου να είναι ευκολότερη. Επίσης απαραίτητο είναι ένα οργανωμένο σύστημα διοίκησης ειδικότερα για τις εταιρίες που αναμιγνύονται περισσότεροι του ενός από τους εταίρους – διαχειριστές.

Κατεβάστε τον Οδηγό (.pdf)

Σχετικές αναρτήσεις
ΔιάφοραΧρήσιμα

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων

Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας…
Χρήσιμα

Δημόσιο: Σε ποιες περιπτώσεις δεν είναι υποχρεωτικά τα επικυρωμένα αντίγραφα

Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν προς τον ΕΦΚΑ, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1 του Νόμου 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α΄/26-03-2014) για την κατάργηση…
ΦορολογικάΧρήσιμα

(Upd11) Σημαντικά θέματα της τελευταίας περιόδου που πρέπει να γνωρίζετε

Όπως γνωρίζουμε η περίοδος των τελευταίων τριών μηνών —και όχι μόνο— ήταν αρκετά επιβαρυμένη από πλευράς φόρτου εργασίας για όλους τους συναδέλφους….
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου