Δραστηριότητες

Συνάντηση των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Δωδεκανήσου στα γραφεία του επί της Γ. Σεφέρη, είχε την Πέμπτη 17/01/2019 η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.) Ρόδου.

synantisi ptdooe elfee 2019

Στη συνάντηση παρέστησαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο οι κ.κ. Ζωγραφίδης Κωνσταντίνος, Κασέκας Φώτιος, Αυγερινός Αυγερινού, Παπακωνσταντίνου Αναστασία και Κερανίδη Ελένη και από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου οι Χούλης Αλέξανδρος, Σάκης Τορούμογλου, Ελευθεριάδη Χρυσούλα, Ηρακλείδης Ιωάννης, Κασέρης Νεκτάριος, Παπαγρηγορίου Νικόλαος, Αναστασά Τσαμπίκα, Χανιωτάκης Ιωάννης, Δημητράς Τσαμπίκος και Σπυρόπουλος Σπύρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ζωγραφίδης συνεχάρη το νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν στο οικονομολογικό επάγγελμα καθώς και η προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς σε όλα τα επίπεδα και αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση σεμιναρίων στο προσεχές μέλλον.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση, αμφοτέρων των πλευρών, ότι η αγαστή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα, προς όφελος του κλάδου, της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου