Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΕκδηλώσεις

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με τα άρθρα 14, 15, 16 και 17 του καταστατικού, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με απόφασή του, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας την 10η Οκτώβριου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ακταίον, με τα παρακάτω ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου χρόνου.
  3. Έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
  4. Ορισμός διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του καταστατικού για τη συγκρότηση απαρτίας πρέπει να παρευρίσκεται το 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών της Ένωσής μας.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, που είναι και το πιο πιθανό, τότε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος χωρίς άλλη προειδοποίηση το Σάββατο 17 Οκτώβριου 2015 και ώρα 18:00.

Αν εκ νέου δεν παραστεί το 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών τότε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο ίδιο μέρος με όσα μέλη και αν παρευρίσκονται και με την ίδια ημερήσια διάταξη.

Δείτε την πρωτότυπη επιστολή.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου