Ανακοινώσεις

Πρόσκληση σε ΤΑΚΤΙΚΗ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με τα άρθρα 14, 15, 16 και 17 του καταστατικού, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με απόφασή του, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ΤΑΚΤΙΚΗ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας την 10η Οκτώβριου 2018 ημέρα Tετάρτη και ώρα 15:00-18:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου (έναντι Καζίνο), με τα παρακάτω ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Έγκριση μετάθεσης ημερομηνίας σύγκλησης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
  2. Διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους.
  4. Έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
  5. Ορισμός διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  6. Λοιπά θέματα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του καταστατικού για τη συγκρότηση απαρτίας πρέπει να παρευρίσκεται το 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών της Ένωσής μας. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου στον ίδιο τόπο και από τις 17:00 – 20:00μμ. Αν δεν παραστεί το 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών τότε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018, με τα παρόντα ταμειακώς ενήμερα μέλη, με την ίδια ημερήσια διάταξη.

Το παρόν έχει ενημερωθεί στις 15/10/2018 με την προσθήκη των νυν θεμάτων 1 και 6, και έχει κοινοποιηθεί στα μέλη ως Ορθή Επανάληψη, με υπόδειξη της Νομικού Συμβούλου της ΕΛΦΕΕ Ρόδου.

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Ευχές από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ανακοινώσεις

Ανοικτή πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, ενεργώντας εντός καταστατικού πλαισίου και πάντοτε με γνώμονα τη συσπείρωση και…
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Νέα ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, για λόγους συμμετοχής της Ένωσης μαζί με το ΟΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου,…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου