Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Προτάσεις Συντονιστικής επιτροπής για τα πρόστιμα , ΚΦΔ, Ααφαλιστικά, και Ολομέλεια Προέδρων

Με την πρωτοβουλία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαμορφώθηκε ένα κοινό κείμενο προτάσεων της Συντονιστικής επιτροπής κοινωνικών φορέων (δείτε το εδώ) , που εστάλη στις  21/2/2014, στον πρωθυπουργό της χώρας Κο Σαμαρά και αφορά τα πρόστιμα, τον ΚΦΔ, Ασφαλιστικά και αλλά θέματα της φορολογίας εισοδήματος.
Είναι η πρώτη φορά που με διαρκείς πιέσεις, κατατέθηκε κείμενο με ταυτόσημες και κοινές θέσεις με αυτές της επιχειρηματικής κοινότητας και έχουν ήδη υποχρεώσει την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου να σχεδιάζει την κατάθεση των αναγκαίων τροπολογιών σε πολλά άρθρα.
Επίσης συγκαλείται ΕΚΤΑΚΤΗ Ολομέλεια Προέδρων, την Πέμπτη στις 27/2/2014, με κύριο θέμα την ενημέρωση για τις ενέργειες της ομοσπονδίας και την εξέλιξη επί των αιτημάτων που κατατέθηκαν και θα επακολουθήσει ένας γόνιμος διάλογος.
Η ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, όπως οφείλει θα παραστεί.
Δείτε την πρόσκληση       
 

 Αθήνα , 24 Φεβρουαρίου 2014

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  σε ΕΚΤΑΚΤΗ Ολομέλεια Προέδρων

 

          Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., καλεί τους Προέδρους των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων – Μελών της σε συνεδρίαση με κύριο θέμα  την ενημέρωση για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας και την εξέλιξη επί των αιτημάτων που κατατέθηκαν.
Επίσης θα συζητηθεί (εφόσον έχει δημοσιοποιηθεί) το υπό κατάθεση (στις 27/2 ή 28/2) νομοσχέδιο και θα κατατεθούν απόψεις και προτάσεις τόσο επί των μεταβολών που γίνονται όσο και επί των αναγκαίων να γίνουν ακόμη.
Στην συνέχεια θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και λήψη απόφασης για προγραμματισμό αντίδρασης του Κλάδου σε επιμέρους άρθρα που μας αφορούν, σε περίπτωση που διαφαίνεται η ΜΗ ικανοποίηση δίκαιων και εύλογων αιτημάτων μας.
Η  Συνεδρίαση της Έκτακτης Ολομέλειας των Προέδρων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα   Πέμπτη  27 Φεβρουαρίου  2014 και ώρα 13:00  , στην αίθουσα Συνελεύσεων της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 46- Αθήνα .
Η κάθε Ένωση – Σύλλογος ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να εκπροσωπείται, από τον Πρόεδρο ή τον Αναπληρωτή του με ή άνευ εξουσιοδότηση για τα θέματα που προαναφέρονται.
Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που οι διαρκείς πιέσεις μας, που πετύχαμε για πρώτη φορά να είναι κοινές με αυτές της επιχειρηματικής κοινότητας, έχουν ήδη υποχρεώσει την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου να σχεδιάζει την κατάθεση των αναγκαίων τροπολογιών σε πολλά άρθρα, αποφασίσθηκε ότι είναι άκαιρο να συγκληθεί το ανώτατο Συνδικαλιστικό μας όργανο καθώς δεν έχει γίνει γνωστό, ακόμη, ΤΙ και ΕΑΝ «κερδίσαμε» μέχρι σήμερα.
Οι μεμονωμένες ή συντονισμένες δράσεις και αντιδράσεις των Συλλόγων βοηθούν την κοινή προσπάθεια των Συνδικαλιστικών Φορέων για αλλαγή των υφιστάμενων νόμων.
            Η συνεδρίαση θα διαρκέσει όσος χρόνος απαιτηθεί .
           

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Πανίδης  Ι. Αβραάμ                                                  Καμπάνης  Βασίλειος

 
 

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον…
ΧρήσιμαΔήμος ΡόδουΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Διάφορα

Υποβάλετε τις προτάσεις σας προς την ΠΟΦΕΕ

Αγαπητά μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε ) το μοναδικό Συνδικαλιστικό Όργανο του κλάδου μας, με έδρα…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου