ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Σεμινάρια - Ημερίδες

Διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου διοργανώνει, σε συνεργασία με τον δικηγόρο – εργατολόγο κ. Ιωάννη Καρούζο, εργατικό σεμινάριο την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 4 μ.μ., με θεματολογία την νέα Π.Ν.Π. για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του SURE και τις λεπτομέρειες εφαρμογής του στις επιχειρήσεις.

Οι θέσεις περιορίζονται στις 100, λόγω της πλατφόρμας που θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Όσοι ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην διαδικτυακή φόρμα που θα βρουν στον σύνδεσμο:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σημειώνεται ότι τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου δεν θα καταβάλλουν κάποιο αντίτιμο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Τα ταμειακά μη ενήμερα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι μέλη θα καταβάλουν από 30€ στο ταμείο του συλλόγου είτε με κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου είτε δια χειρός στον ταμία, κ. Κασέρη Νεκτάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι που είναι ταμειακά ενήμεροι και όσοι καταβάλλουν το αντίτιμο θα λάβουν έναν υπερ-σύνδεσμο (link) στο e-mail που θα δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής.

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Αναβάλλεται η ενημερωτική εκδήλωση με τον Φώτη Κουρμούση

Αναβάλλεται η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

«Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου Α.Α.Δ.Ε. και Ε.Φ.Κ.Α. – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων»
Σεμινάρια - Ημερίδες

Επιτυχές το δωρεάν Φορολογικό Σεμινάριο «Οι εταιρικοί μετασχηματισμοί σύμφωνα με τον Ν. 4601/2019»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν φορολογικό σεμινάριο που διοργάνωσαν η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και το Ο.Ε.Ε. – τμήμα Δωδεκανήσου, τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου