Σεμινάρια - Ημερίδες

Διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου διοργανώνει, σε συνεργασία με τον δικηγόρο – εργατολόγο κ. Ιωάννη Καρούζο, εργατικό σεμινάριο την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 4 μ.μ., με θεματολογία την νέα Π.Ν.Π. για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του SURE και τις λεπτομέρειες εφαρμογής του στις επιχειρήσεις.

Οι θέσεις περιορίζονται στις 100, λόγω της πλατφόρμας που θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Όσοι ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην διαδικτυακή φόρμα που θα βρουν στον σύνδεσμο:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σημειώνεται ότι τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου δεν θα καταβάλλουν κάποιο αντίτιμο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Τα ταμειακά μη ενήμερα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι μέλη θα καταβάλουν από 30€ στο ταμείο του συλλόγου είτε με κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου είτε δια χειρός στον ταμία, κ. Κασέρη Νεκτάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι που είναι ταμειακά ενήμεροι και όσοι καταβάλλουν το αντίτιμο θα λάβουν έναν υπερ-σύνδεσμο (link) στο e-mail που θα δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής.

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο: "Πλατφόρμα MyData - Ηλεκτρονικά Βιβλία - ΑΑΔΕ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ και ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - νέες υποχρεώσεις"

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε μέχρι την Παρασκευή 10.12.21 και ώρα 14:00 στο email: [email protected]
Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Φορολογία Εισοδήματος

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00, με εισηγητή τον κ. Βαγγέλη Μιχελινάκη
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου