ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Κοινωνικές Δράσεις

Στήριξη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σε κοινωνικές δομές του νησιού

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, επισκέφθηκε τον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, αλλά και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

Ο Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα διατηρεί συσσίτιο για τους άπορους συμπολίτες μας. Σε συνεννόηση με τον πατέρα Χρήστο, εφημέριο του Ιερού Ναού, η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου αγόρασε απαραίτητα υλικά και τρόφιμα για την εύρυθμη λειτουργία του συσσιτίου και τη συνεχή αρωγή του στους έχοντες ανάγκη.

Η επίσκεψη στο Ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας», όπως είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία, ανέδειξε τη μεγάλη ανάγκη σε εξειδικευμένα είδη και τρόφιμα που έχει το προσωπικό του θεραπευτηρίου για την βέλτιστη εξυπηρέτηση και την εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής στους νεαρούς φίλους μας. Ειδικότερα υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε:

  • Φόρμες αθλητικές για εφήβους χωρίς κουμπιά
  • Σεντόνια Χρωματιστά (όχι λευκά) μονά με λάστιχο
  • Κάλτσες αθλητικές Νο 38-42
  • Κολόνιες μεγάλα μπουκάλια (Από arromaterie)
  • Παιχνίδια καινούργια ή μεταχειρισμένα με ήχους για παιδιά 3 χρονών

Τα μέλη και οι φίλοι της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και επιθυμούν να διαθέσουν τα ανωτέρω είδη, μπορούν να επικοινωνούν με το Δ.Σ. ώστε να συγκεντρώνονται συνεχώς και όχι μόνο κατά τις γιορτές τα απαραίτητα είδη για την σωστή λειτουργία των δύο τόσο ευαίσθητων κοινωνικών δομών, που λειτουργούν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δώδεκα μήνες το χρόνο.

Αξίζουν την στήριξη μας όλο τον χρόνο!

Σχετικές αναρτήσεις
Κοινωνικές Δράσεις

Δωρεά 200 ψηφιακών θερμόμετρων στο Νοσοκομείο Ρόδου

Η Διοίκηση της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με απόφαση της και κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του…
Κοινωνικές Δράσεις

Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Πρόσκληση για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου.
Κοινωνικές Δράσεις

Παράδοση ιατρικών μηχανημάτων στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου

Τα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν η μικρή αυτή προσφορά να συμβάλει στην κάλυψη των των συμπολιτών μας στον τομέα της υγείας
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου