ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Δελτία Τύπου

Στήριξη και Συμμετοχή της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στην Πανελλαδική Συγκέντρωση των Λογιστών – Φοροτεχνικών στο Σύνταγμα

Δελτίο Τύπου

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, μετά από απόφαση του Δ.Σ., δηλώνει συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών, στις 12/06/2015 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα (ώρα 13:30).

Τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών έχουν καταστήσει μονόδρομο την αντίδραση και ενότητα όλων μας, λογιστών, φορολογούμενων και επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών μας βρίσκουν σύμφωνους και πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή στις νομοθετικές διατάξεις.

Αλλαγές, που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.

Αλλαγές,  που δεν θα έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά την εξαθλίωση και την καταστροφή του μεγαλύτερου ποσοστού της οικονομικής ζωής της χώρας, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η οποία πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί το κάθε τους βήμα.

Γι αυτό,

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12/06/2015 μιας και γίνεται για την επιβίωση όλων μας.

Καλούμε σε γενική αποχή συναλλαγών όσους συναδέλφους τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην συγκέντρωση, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που θα παρευρίσκονται εκεί.

Το παρόν Δελτίο Τύπου θα διανεμηθεί σε όλα μας τα μέλη, όπου και θα αναρτηθεί η αφίσα της συγκέντρωσης στις εισόδους των γραφείων τους, τα ΜΜΕ και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο Τοπικό παράρτημα του Ο.Ε.Ε. καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου.

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου

Οδηγίες για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων εν μέσω του νέου απαγορευτικού

Μετά την επιβολή γενικής αναστολής εργασιών λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού, καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, για ακόμη μία φορά, σε νέες συνθήκες εργασίας.
Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ρόδου για την παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω του teledimos.gr

Με την πλατφόρμα “teledimos.gr” του Δήμου Ρόδου, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα αρκετών ετών, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κ. Ιωάννη Καμπούρη
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Λογιστικών Συλλόγων Ρόδου, Ηρακλείου, Μεσαράς και Καλύμνου

Σε αυτή την κοινή επιστολή των τεσσάρων δυναμικών συλλόγων Λογιστών Φοροτεχνικών της νησιωτικής Ελλάδας, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τα αυτονόητα.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου