ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

ΠαρεμβάσειςΦορολογικά

Δ. Μάρδας για τις φορολογικές δηλώσεις: «Έπρεπε να ήταν όλα έτοιμα εδώ και πολύ καιρό»

Σε συνάδελφο φοροτεχνικό μέλος της ομάδας των 110 Λογιστών που υπέβαλαν αγωγή στο υπουργείο Οικονομικών, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Δ.Μαρδάς, στην εκπομπή “στον ενικό” του “star”.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Νίκος Παπαγρηγορίου, έθεσε υπόψιν του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, τους λόγους που ώθησαν την ομάδα των 110 λογιστών στην υποβολή αγωγής κατά του Υπ.οικονομικών, ενώ επίσης ανέφερε πολλά από τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος, όπως η πολυνομία, η νομοθέτηση δια των εγκυκλίων, και η προβληματική λειτουργία του taxisnet.
O αναπληρωτής υπουργός οικονομικών επισήμανε ότι τίποτα δεν ήταν έτοιμο όταν θα έπρεπε. Συγκεκριμένα είπε ότι την 1.2.2015 θα έπρεπε να ήταν έτοιμες οι ερμηνευτικές αποφάσεις του ΚΦΕ, τα έντυπα των δηλώσεων και οι εφαρμογές αυτών.

 
Πηγή: www.taxheaven.gr

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινή επιστολή του Ο.Ε.Ε. Δωδεκανήσου και φορέων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τους αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών και της Α.Α.Δ.Ε.
Παρεμβάσεις

Επιστολή Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου προς τραπεζικά ιδρύματα

Επιστολή της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου προς τις τράπεζες, η οποία αφορά την πρόωρη απαίτηση τους για έγγραφα ενώ δεν έχει επέλθει ακόμα η ημερομηνία υποβολής τους στο σύστημα taxisnet.
Παρεμβάσεις

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοικητικής Εξυπηρέτησης

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου κατέθεσε πρόταση – εισήγηση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δήμο
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου