ΠαρεμβάσειςΦορολογικά

Δ. Μάρδας για τις φορολογικές δηλώσεις: «Έπρεπε να ήταν όλα έτοιμα εδώ και πολύ καιρό»

Σε συνάδελφο φοροτεχνικό μέλος της ομάδας των 110 Λογιστών που υπέβαλαν αγωγή στο υπουργείο Οικονομικών, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Δ.Μαρδάς, στην εκπομπή “στον ενικό” του “star”.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Νίκος Παπαγρηγορίου, έθεσε υπόψιν του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, τους λόγους που ώθησαν την ομάδα των 110 λογιστών στην υποβολή αγωγής κατά του Υπ.οικονομικών, ενώ επίσης ανέφερε πολλά από τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος, όπως η πολυνομία, η νομοθέτηση δια των εγκυκλίων, και η προβληματική λειτουργία του taxisnet.
O αναπληρωτής υπουργός οικονομικών επισήμανε ότι τίποτα δεν ήταν έτοιμο όταν θα έπρεπε. Συγκεκριμένα είπε ότι την 1.2.2015 θα έπρεπε να ήταν έτοιμες οι ερμηνευτικές αποφάσεις του ΚΦΕ, τα έντυπα των δηλώσεων και οι εφαρμογές αυτών.

 
Πηγή: www.taxheaven.gr

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Συμμετοχή του προέδρου της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στην ολομέλεια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου συμμετείχε στην ολομέλεια των προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., παρουσία του υφυπουργού οικονομικών και του διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.
Παρεμβάσεις

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη σχετικά με την επανυποβολή των Α.Π.Δ.

Πρόταση για τροποποίηση των Α.Π.Δ. με αυτοματοποιημένο τρόπο, χωρίς κυρώσεις, μέσω επανυποβολής ηλεκτρονικά.
Παρεμβάσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση

Μετά τις δηλώσεις επιδοκιμασίας που ακούσαμε από τα χείλη σας και την ευγνωμοσύνη που εκφράσατε, προς όλους μας, για τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά προκειμένου να υλοποιηθούν όλα τα μέτρα που εσείς αποφασίσατε και αφορούν επιχειρήσεις και εργαζόμενους, ήρθε η αχαριστία…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου