ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Δελτία Τύπου

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση στο σύνταγμα της 7/11/2014

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου,  μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 4/11/2014, δηλώνει συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών, στις 7/11/2014 στην Πλατεία Συντάγματος (Αθήνα) και ώρα 13:30.

Τα εξοντωτικά  φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών έχουν καταστήσει μονόδρομο την αντίδραση και ενότητα όλων μας, λογιστών, φορολογούμενων και επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών μας βρίσκουν σύμφωνους και πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή στις νομοθετικές διατάξεις.

Αλλαγές που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.

Αλλαγές που δεν θα έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά την εξαθλίωση και την καταστροφή του μεγαλύτερου ποσοστού της οικονομικής ζωής της χώρας, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η οποία πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί το κάθε τους βήμα.

Γι αυτό,

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7/11 /2014 μιας και γίνεται για την επιβίωση όλων μας.

Καλούμε σε γενική αποχή συναλλαγών όσους συναδέλφους τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην συγκέντρωση, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που θα παρευρίσκονται εκεί.

Το Δελτίο Τύπου θα διανεμηθεί σε όλα μας τα μέλη, όπου και θα αναρτηθεί η αφίσα της συγκέντρωσης στις εισόδους των γραφείων τους, τα ΜΜΕ, και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο Τοπικό παράρτημα του Ο.Ε.Ε. καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου.

για το Δ.Σ της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο  Γ. Γραμματέας
Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ρόδου για την παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω του teledimos.gr

Με την πλατφόρμα “teledimos.gr” του Δήμου Ρόδου, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα αρκετών ετών, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κ. Ιωάννη Καμπούρη
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Λογιστικών Συλλόγων Ρόδου, Ηρακλείου, Μεσαράς και Καλύμνου

Σε αυτή την κοινή επιστολή των τεσσάρων δυναμικών συλλόγων Λογιστών Φοροτεχνικών της νησιωτικής Ελλάδας, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τα αυτονόητα.
Δελτία Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου Ενώσεων Λογιστών Δωδεκανήσου

Υπεγράφη κοινό έγγραφο με πάγια αιτήματα των λογιστών – φοροτεχνικών που θα διαβιβαστεί τους βουλευτές της περιφέρειας
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου