Δελτία Τύπου

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση στο σύνταγμα της 7/11/2014

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου,  μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 4/11/2014, δηλώνει συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών, στις 7/11/2014 στην Πλατεία Συντάγματος (Αθήνα) και ώρα 13:30.

Τα εξοντωτικά  φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών έχουν καταστήσει μονόδρομο την αντίδραση και ενότητα όλων μας, λογιστών, φορολογούμενων και επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών μας βρίσκουν σύμφωνους και πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή στις νομοθετικές διατάξεις.

Αλλαγές που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.

Αλλαγές που δεν θα έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά την εξαθλίωση και την καταστροφή του μεγαλύτερου ποσοστού της οικονομικής ζωής της χώρας, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η οποία πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί το κάθε τους βήμα.

Γι αυτό,

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7/11 /2014 μιας και γίνεται για την επιβίωση όλων μας.

Καλούμε σε γενική αποχή συναλλαγών όσους συναδέλφους τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην συγκέντρωση, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που θα παρευρίσκονται εκεί.

Το Δελτίο Τύπου θα διανεμηθεί σε όλα μας τα μέλη, όπου και θα αναρτηθεί η αφίσα της συγκέντρωσης στις εισόδους των γραφείων τους, τα ΜΜΕ, και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο Τοπικό παράρτημα του Ο.Ε.Ε. καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου.

για το Δ.Σ της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο  Γ. Γραμματέας
Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Με μεγάλη συμμετοχή των λογιστών φοροτεχνικών της Ρόδου διεξήχθη την Τετάρτη, 10/3/2021, η Διαδικτυακή Ημερίδα για τα ηλεκτρονικά βιβλία που διοργάνωσε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σε συνεργασία με την εταιρεία Prosvasis
Δελτία Τύπου

Οδηγίες για τη λειτουργία των λογιστικών γραφείων εν μέσω του νέου απαγορευτικού

Μετά την επιβολή γενικής αναστολής εργασιών λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού, καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, για ακόμη μία φορά, σε νέες συνθήκες εργασίας.
Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ρόδου για την παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης μέσω του teledimos.gr

Με την πλατφόρμα “teledimos.gr” του Δήμου Ρόδου, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα αρκετών ετών, με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κ. Ιωάννη Καμπούρη
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου