Κοινωνικές Δράσεις

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από Οικονομικό Επιμελητήριο, Δ.Ο.Υ. και Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου, ο Σύλλογος εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ρόδου και η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Μέσα σε αυτή την εθνική τραγωδία που βιώνουμε, είναι αναγκαία η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Παρακαλούμε θερμά  τη συνεισφορά σας στη συγκέντρωση των παρακάτω ειδών πρώτης ανάγκης:

Κονσέρβες, χυμοί ντομάτας, δημητριακά, μπισκότα, φρυγανιές, ελαιόλαδο, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, καθαριστικά σπιτιού, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες, παιδικές τροφές, είδη ιματισμού (σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μαξιλάρια), υγειονομικό υλικό (φυσιολογικοί οροί παυσίπονα, γάζες, επίδεσμοι, οινόπνευμα, αντισηπτικά, βαμβάκι).

Παρακαλούμε, όσους επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να προσέρχονται :

  • Στην Δ.O.Y. Ρόδου (Γεώργιου Μαύρου 2, Ζέφυρος, 851 32 Ρόδος, στο κυλικείο θα υπάρχει ειδικό αποθηκευτικό κουτί. Υπεύθυνος: Στεφανάκης Θεοδόσης).
  • Στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου (Γ. Σεφέρη 80 – Εμπορικό Κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ. – Ρόδος, 2ος όροφος.)

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Οικονομικό επόπτη του Ο.Ε.Ε. κ. Φώτη Κασέκα στο 6944222073 και τον έφορο δημοσίων σχέσεων της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου κ. Νεκτάριο Κασέρη στο 694 7701920.

Ο Πρόεδρος του Ο. Ε. Ε.
τμήμα Δωδ/σου,
Κωστής Γ. Ζωγραφίδης

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Ο.Υ. Ρόδου,
Στεφανάκης Θεοδόσης

Ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Σχετικές αναρτήσεις
Κοινωνικές Δράσεις

Συμβολική οικονομική ενίσχυση προς τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας

Μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Καρδίτσα, η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά τους συναδέλφους λογιστές – φοροτεχνικούς που επλήγησαν
Κοινωνικές Δράσεις

Δωρεά 200 ψηφιακών θερμόμετρων στο Νοσοκομείο Ρόδου

Η Διοίκηση της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με απόφαση της και κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του…
Κοινωνικές Δράσεις

Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Πρόσκληση για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου