ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Παρεμβάσεις

Συμβολικός Αποκλεισμός της Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Οι διοικήσεις του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ και της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου πραγματοποίησαν σήμερα συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ στο πλαίσιο δράσης κινητοποιήσεων που αποφασίσθηκε από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την ΠΟΦΕΕ, δηλώνοντας την αντίθεση τους στις προωθούμενες αλλαγές στο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών , που οδηγούν στον αφανισμό του ελεύθερου επαγγελματία.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι διοικήσεις  του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ, της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, λογιστές – φοροτέχνες. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ.Χατζησάββας Σάββας , ο γραμματέας του  Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Τριπολίτης Νίκος, ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Μπόνης Νίκος, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Σπανός Κώστας, ο Οικονομικός Επόπτης του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Χαραλάμπους Χαράλαμπος και ο Α Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Παναγιωτόπουλος Ανδρέας.

Θέση του κλάδου είναι ότι το  παρόν νομοσχέδιο με το οποίο έρχεται η κυβέρνηση να λύσει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού  δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού Συστήματος, είναι κοινωνικά άδικο, οικονομικά αναποτελεσματικό, διαλύει  τον παραγωγικό  και επιστημονικό ιστό  της  Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, και  οδηγεί  σε απόλυτη  οικονομική ασφυξία  τους ελεύθερους  επαγγελματίες. Καλεί τους   οικονομολόγους, λογιστές- φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες να  απέχουν από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως τις 18 Απριλίου 2016.

Συμβολικός Αποκλεισμός Δ.Ο.Υ. ΡόδουΕικόνες από τον συμβολικό αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. Ρόδου από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου και το Παράρτημα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΕΕ. Δηλώσεις από τον Πρόεδρο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Ιωάννη Ηρακλείδη, και τον Πρόεδρο του Τμ. Δωδεκανήσου του ΟΕΕ, Μιχαήλ Μιχαήλ. Ευχαριστούμε το Αιγαίο TV για το βίντεο.
Posted by Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου on Monday, 11 April 2016

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινή επιστολή του Ο.Ε.Ε. Δωδεκανήσου και φορέων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τους αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών και της Α.Α.Δ.Ε.
Παρεμβάσεις

Επιστολή Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου προς τραπεζικά ιδρύματα

Επιστολή της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου προς τις τράπεζες, η οποία αφορά την πρόωρη απαίτηση τους για έγγραφα ενώ δεν έχει επέλθει ακόμα η ημερομηνία υποβολής τους στο σύστημα taxisnet.
Παρεμβάσεις

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοικητικής Εξυπηρέτησης

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου κατέθεσε πρόταση – εισήγηση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δήμο
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου