Παρεμβάσεις

Συμβολικός Αποκλεισμός της Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Οι διοικήσεις του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ και της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου πραγματοποίησαν σήμερα συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ στο πλαίσιο δράσης κινητοποιήσεων που αποφασίσθηκε από την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την ΠΟΦΕΕ, δηλώνοντας την αντίθεση τους στις προωθούμενες αλλαγές στο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών , που οδηγούν στον αφανισμό του ελεύθερου επαγγελματία.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι διοικήσεις  του 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ, της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, λογιστές – φοροτέχνες. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ.Χατζησάββας Σάββας , ο γραμματέας του  Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Τριπολίτης Νίκος, ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Μπόνης Νίκος, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Σπανός Κώστας, ο Οικονομικός Επόπτης του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Χαραλάμπους Χαράλαμπος και ο Α Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ.Παναγιωτόπουλος Ανδρέας.

Θέση του κλάδου είναι ότι το  παρόν νομοσχέδιο με το οποίο έρχεται η κυβέρνηση να λύσει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού  δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού Συστήματος, είναι κοινωνικά άδικο, οικονομικά αναποτελεσματικό, διαλύει  τον παραγωγικό  και επιστημονικό ιστό  της  Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, και  οδηγεί  σε απόλυτη  οικονομική ασφυξία  τους ελεύθερους  επαγγελματίες. Καλεί τους   οικονομολόγους, λογιστές- φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες να  απέχουν από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως τις 18 Απριλίου 2016.

Συμβολικός Αποκλεισμός Δ.Ο.Υ. ΡόδουΕικόνες από τον συμβολικό αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. Ρόδου από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου και το Παράρτημα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΕΕ. Δηλώσεις από τον Πρόεδρο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Ιωάννη Ηρακλείδη, και τον Πρόεδρο του Τμ. Δωδεκανήσου του ΟΕΕ, Μιχαήλ Μιχαήλ. Ευχαριστούμε το Αιγαίο TV για το βίντεο.
Posted by Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου on Monday, 11 April 2016

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Κατάθεση στην Α.Α.Δ.Ε. κοινής επιστολής 24 ενώσεων λογιστών φοροτεχνικών με αντικείμενο τα myData

Με πρωτοβουλία της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και τη στήριξη 23 ενώσεων λογιστών – φοροτεχνικών της χώρας μας, κατατέθηκε στην Α.Α.Δ.Ε. επιστολή με διαπιστώσεις, προτάσεις και αιτήματα που αφορούν την μέχρι τώρα λειτουργία του συστήματος myData
Παρεμβάσεις

Συμμετοχή του προέδρου της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στην ολομέλεια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου συμμετείχε στην ολομέλεια των προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., παρουσία του υφυπουργού οικονομικών και του διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.
Παρεμβάσεις

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη σχετικά με την επανυποβολή των Α.Π.Δ.

Πρόταση για τροποποίηση των Α.Π.Δ. με αυτοματοποιημένο τρόπο, χωρίς κυρώσεις, μέσω επανυποβολής ηλεκτρονικά.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου