Παρεμβάσεις

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοικητικής Εξυπηρέτησης

Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Κ.Ε.Π. και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Δ. Καμπούρη.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία και προωθήθηκαν καινοτόμες ιδέες οι οποίες πιστεύεται ότι θα θέσουν σε νέες υγιείς βάσεις τη σχέση Δήμου – Δημότη.

Εκφράστηκε η πεποίθηση από την πλευρά της Ένωσης Λογιστών ότι σήμερα δεν πραγματοποιείται  η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση του δημότη και του επιχειρηματία.

Από την πλευρά τους και οι δυο αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις της ΕΛΦΕΕ και να συνδράμουν στην πραγματοποίησή τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης  κ. Σπυρόπουλος Σπύρος , ο Αντιπρόεδρος κ. Τορούμογλου Σάκης και ο Γραμματέας κ. Περάκης Γεώργιος. Παρέστη επίσης ο κ. Χρήστος Πανάς τμηματάρχης πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Ρόδου.

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου κατέθεσε πρόταση – εισήγηση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δήμο.

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Ενέργειες του Δ.Σ. σχετικά με το θέμα της μείωσης του ορίου του άρθρου 38, του Ν.2873/2000

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου σας ενημερώνει για τις ενέργειές του σχετικά με το θέμα της μείωσης του ορίου…
Παρεμβάσεις

Κοινό Ενωσιακό Ενημερωτικό Δελτίο για Αιτήσεις Επιδοματικού Χαρακτήρα: Ενημέρωση προς τους φορολογούμενους

ΚΟΙΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ…
Ενημερωτικά ΔελτίαΠαρεμβάσεις

Ενημερωτικό δελτίο για Επιδότηση Ρεύματος

Προς Τους Φορολογούμενους του Νομού Δωδεκανήσου Επίσης κοινοποιείται στα εγγεγραμμένα Μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου ώστε να προωθηθεί στο πελατολόγιό τους Aνοίγει σήμερα…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου