Παρεμβάσεις

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοικητικής Εξυπηρέτησης

Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Κ.Ε.Π. και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Δ. Καμπούρη.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία και προωθήθηκαν καινοτόμες ιδέες οι οποίες πιστεύεται ότι θα θέσουν σε νέες υγιείς βάσεις τη σχέση Δήμου – Δημότη.

Εκφράστηκε η πεποίθηση από την πλευρά της Ένωσης Λογιστών ότι σήμερα δεν πραγματοποιείται  η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση του δημότη και του επιχειρηματία.

Από την πλευρά τους και οι δυο αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις της ΕΛΦΕΕ και να συνδράμουν στην πραγματοποίησή τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης  κ. Σπυρόπουλος Σπύρος , ο Αντιπρόεδρος κ. Τορούμογλου Σάκης και ο Γραμματέας κ. Περάκης Γεώργιος. Παρέστη επίσης ο κ. Χρήστος Πανάς τμηματάρχης πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Ρόδου.

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου κατέθεσε πρόταση – εισήγηση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δήμο.

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Κατάθεση στην Α.Α.Δ.Ε. κοινής επιστολής 24 ενώσεων λογιστών φοροτεχνικών με αντικείμενο τα myData

Με πρωτοβουλία της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και τη στήριξη 23 ενώσεων λογιστών – φοροτεχνικών της χώρας μας, κατατέθηκε στην Α.Α.Δ.Ε. επιστολή με διαπιστώσεις, προτάσεις και αιτήματα που αφορούν την μέχρι τώρα λειτουργία του συστήματος myData
Παρεμβάσεις

Συμμετοχή του προέδρου της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στην ολομέλεια της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου συμμετείχε στην ολομέλεια των προέδρων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., παρουσία του υφυπουργού οικονομικών και του διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.
Παρεμβάσεις

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη σχετικά με την επανυποβολή των Α.Π.Δ.

Πρόταση για τροποποίηση των Α.Π.Δ. με αυτοματοποιημένο τρόπο, χωρίς κυρώσεις, μέσω επανυποβολής ηλεκτρονικά.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου