Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Υπαλλήλων του Ε.Φ.Κ.Α. Ρόδου

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες 6/12/2018 το νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με τον Πρόεδρο των υπαλλήλων του Ε.Φ.Κ.Α. του υποκ/τος Ρόδου κ. Παπαντωνιου Ιωαννη και τον γραμματέα κ. Πούπουζα Νικόλαο.

sunantisiEFKA

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι Χούλης Αλέξανδρος, Ηρακλείδης Ιωάννης, Σπυρόπουλος Σπύρος, Παπαστεργής Δημήτρης, Ελευθεριάδη – Ροδίτη Χρυσάνθη.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν και τις δύο πλευρές και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αποφασίστηκε συνεργασία προκειμένου να ενημερώνονται τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για τις όποιες αλλαγές που αφορούν την ασφαλιστική νομοθεσία αλλά και την επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,
Χούλης Αλέξανδρος

Η Γ. Γραμματέας,
Ελευθεριάδη – Ροδίτη Χρυσάνθη

Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων,
Σπυρόπουλος Σπύρος

Ο Ά Αντιπρόεδρος,
Τορούμογλου Σάκης

Ο Β’ Αντιπρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο Ταμίας,
Κασέρης Νεκτάριος

Το Μέλος,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου