Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ στη Ρόδο, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος. Στη συνεδρίαση προσεκλήθη και συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, κος Σπύρος Σπυρόπουλος, καθώς συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν άμεσα τους λογιστές.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, σε ειδική τελετή στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου, βραβεύθηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος οι νεοεισαχθέντες φοιτητές σε Οικονομικές Σχολές. Στις σχετικές βραβεύσεις συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΕΛΦΕΕ.

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών
Δραστηριότητες

Συνάντηση των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. – Παράρτημα Δωδεκανήσου είχε την Πέμπτη 17/01/2019 η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου