ΑρθρογραφίαΦορολογικά

Αγροτικό και επιχειρηματικό εισόδημα

Συνεχίζουμε τη θεματολογία του  πρακτικού οδηγού μας, με σκοπό να συμβάλει και να βοηθήσει στην ορθή υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2014.
Στο προηγούμενο 4ο μέρος ασχοληθήκαμε με την συμπλήρωση  του πίνακα 4Α που περιλαμβάνει όλα τα εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις και όλα τα “μυστικά” του πίνακα 4Β με το εισόδημα αξιωματικών και κατώτερου πληρώματος του Εμπορικού Ναυτικού.
Επίσης διαχωρίσαμε από τα εισοδήματα που καταχωρούνται στον πίνακα , όλα τα άλλα εισοδήματα μισθωτών υπηρεσιών, που απαλλάσσονται αλλά πρέπει να δηλωθούν στον πίνακα 6.
Σήμερα στο 5ο μέρος θα δούμε όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες και τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Δ.Ε. για τη συμπλήρωση των πινάκων:
 
Του Γιώργου Δ. Χριστόπουλου
Επιμέλεια ύλης: Κωνσταντίνος Γ. Χριστόπουλος
 
Δείτε την συνέχεια :
Πηγή:
http://www.capital.gr/capitaltax/3051044/agrotikokaiepixeirimatikoeisodima
 

Σχετικές αναρτήσεις
ΦορολογικάΔήμος Ρόδου

Νέα Διαδικασία Απόδοσης Τέλους Παρεπιδημούντων/Ακαθαρίστων δυνάμει ΚΥΑ 1209/2023 (ΦΕΚ Β΄7332/22-12-2023)

Νέα διαδικασία υποβολής δήλωσης απόδοσης του τέλους διαμονής παρεπιδημούντων και του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών…
Υπουργείο ΟικονομικώνΦορολογικάΧρήσιμα

Βραχυχρόνια μίσθωση: Αλλαγές με τον Ν.5073/2023

Οι αλλαγές στην βραχυχρόνια μίσθωση με τον Ν.5073/2023, επιγραμματικά: 1.Ο ορισμός της βραχυχρόνιας μίσθωσης από 365 μέρες γίνεται 60 ημέρες. 2.Από τρία…
Αρθρογραφία

Νησιά, οι συνοδοιπόροι της ζωής

Στην ελληνική πολιτική ζωή η αναφορά στις εύλογες απαιτήσεις των μόνιμων κατοίκων των νησιών είναι ελάχιστη ενώ η προσπάθεια στήριξής τους δεν επαρκεί.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου