ΑρθρογραφίαΦορολογικά

Αγροτικό και επιχειρηματικό εισόδημα

Συνεχίζουμε τη θεματολογία του  πρακτικού οδηγού μας, με σκοπό να συμβάλει και να βοηθήσει στην ορθή υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2014.
Στο προηγούμενο 4ο μέρος ασχοληθήκαμε με την συμπλήρωση  του πίνακα 4Α που περιλαμβάνει όλα τα εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις και όλα τα “μυστικά” του πίνακα 4Β με το εισόδημα αξιωματικών και κατώτερου πληρώματος του Εμπορικού Ναυτικού.
Επίσης διαχωρίσαμε από τα εισοδήματα που καταχωρούνται στον πίνακα , όλα τα άλλα εισοδήματα μισθωτών υπηρεσιών, που απαλλάσσονται αλλά πρέπει να δηλωθούν στον πίνακα 6.
Σήμερα στο 5ο μέρος θα δούμε όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες και τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Δ.Ε. για τη συμπλήρωση των πινάκων:
 
Του Γιώργου Δ. Χριστόπουλου
Επιμέλεια ύλης: Κωνσταντίνος Γ. Χριστόπουλος
 
Δείτε την συνέχεια :
Πηγή:
http://www.capital.gr/capitaltax/3051044/agrotikokaiepixeirimatikoeisodima
 

Σχετικές αναρτήσεις
Αρθρογραφία

Νησιά, οι συνοδοιπόροι της ζωής

Στην ελληνική πολιτική ζωή η αναφορά στις εύλογες απαιτήσεις των μόνιμων κατοίκων των νησιών είναι ελάχιστη ενώ η προσπάθεια στήριξής τους δεν επαρκεί.
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Φορολογικά

Φόρος υπεραξίας, από τη μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας από επαχθή αιτία

Ο νέος φορολογικός νόμος 4172/2013, ήρθε και αναθεώρησε σχεδόν το σύνολο του προκατόχου του 2238/1994, φέρνοντας πολυάριθμες αλλαγές, αλλά και άπειρες ερμηνευτικές…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου