ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Ενημερώσεις

Διευκόλυνση έκδοσης κλειδαρίθμων για τα μέλη της ΕΛΦΕΕ

Στα πλαίσια επαφών της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου με δημόσιες υπηρεσίες και συγκεκριμένα με τη Δ.Ο.Υ. Ρόδου και το τμήμα Μητρώου, σχετικά με τη χορήγηση κλειδαρίθμων από σωρευμένες αιτήσεις σε πακέτα από λογιστικά γραφεία, σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, θα μπορούν πλέον να καταθέτουν τα πακέτα στην προϊσταμένη του τμήματος, όπου εκείνη με τη σειρά της, τηρώντας τη σχετική λίστα, θα εκδίδει σχεδόν άμεσα τους κλειδαρίθμους, συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση τόσο των γραφείων όσο και των πελατών τους, χωρίς ουρές και άσκοπες αναμονές. Στη συνέχεια, τα μέλη θα ενημερώνονται για την ολοκλήρωση της εργασίας από την γραμματεία της Ένωσης και την προϊσταμένη του Τμήματος Μητρώου.

Ακολουθούν και άλλες επαφές με άλλα τμήματα της Δ.Ο.Υ καθώς  και με άλλες υπηρεσίες, ώστε πλέον οργανωμένοι και με δυνατή φωνή και παρουσία, να κατακτάμε τα αυτονόητα.

Σχετικές αναρτήσεις
Ενημερώσεις

Ο.Π.Ε.Κ.Α.: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα του Ο.Π.Ε.Κ.Α. προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι την σχετική αίτηση για το Επίδομα Παιδιού Α21.
Ενημερώσεις

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται από την Επιθεώρηση Εργασίας & ο υπολογισμός τους

Κατηγοριοποίηση παραβάσεων και καθορισμός ύψους προστίμων που επιβάλλονται από τους Επιθεωρητές Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)
Ενημερώσεις

Υπόδειγμα πινακίδας Περιβαλλοντικού Τέλους για τις πλαστικές σακούλες

Από την 1/1/2018 οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να εισπράττουν και να αποδίδουν ειδικό περιβαλλοντικό τέλος, ανά τεμάχιο λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς, για την διάθεση τους στους καταναλωτές.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου