Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την σύνταξη επενδυτικών προτάσεων / φακέλων στο νομό Δωδεκανήσου. Ενδεικτικά αναφέρουμε: μελετητικά γραφεία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, γεωπόνοι, μηχανικοί, οικονομολόγοι, λογιστές και λοιποί που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προτάσεις για λογαριασμό δικαιούχων στο πρόγραμμα LEADER/CLLD.
Απαραίτητη κρίνεται η μελέτη από τους συμμετέχοντες της πρόσκλησης και των συνημμένων αυτής, όπως είναι αναρτημένα στο www.ando.gr.
Στη συζήτηση θα αναλυθούν οι δράσεις του προγράμματος, τα ποσοστά ενίσχυσης, οι επιλέξιμες δαπάνες, λοιπές λεπτομέρειες και ο τρόπος υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την Παρασκευή 31/5/2019, 18:30 – 21:00.
Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.
Κων/νος Ζήφος
Διευθυντής
Με την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Εκδηλώσεις

Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας προσκαλεί στο tennis cafe club την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου