Παρεμβάσεις

Ενημερωτικό Δελτίο για τις Επιχειρήσεις Νομού Δωδεκανήσου

Προς τους παραγωγικούς φορείς τα εγγεγραμμένα Μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου ώστε να προωθηθεί στο πελατολόγιο τους.

Αγαπητοί Επαγγελματίες του Νομού Δωδεκανήσου,

Από αυτό το Δελτίο Τύπου η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα παρέχει μια διαρκή ενημέρωση προς τους επιχειρηματίες του Νομού Δωδεκανήσου όπου θα γίνεται αναφορά σε διάφορα θέματα που θεωρούνται σημαντικά για την ενημέρωση σας.

Η ταχύτατη ηλεκτρονική αναβάθμιση του κράτους στην εποχή της πανδημίας, είχε ως αποτέλεσμα την εξ αποστάσεως επικοινωνία μεταξύ φορολογούμενων και δημοσίων υπηρεσιών.  Εμείς οι Λογιστές Φοροτεχνικοί διαδραματίσαμε τον σημαντικότερο συνδετικό κρίκο για αυτή την αναβάθμιση, σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών του κράτους, λόγω ότι όλες οι διαδικασίες διενεργούνταν με τους κωδικούς taxisnet.

Εμείς οι λογιστές Φοροτεχνικοί, σηκώσαμε και συνεχίζουμε να σηκώνουμε το βάρος, πέραν της επιστημονικής μας ιδιότητας, ώστε να στηρίζουμε τους πελάτες μας, το προσωπικό τους και την ιδιωτική πελατεία μας, αφού χωρίς εμάς δεν είναι  δυνατόν να ασκηθεί οποιαδήποτε κοινωνική και οικονομική πολιτική.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι μέσα από τα Λογιστικά Γραφεία να κινείται και να χτυπάει η καρδιά του 97% της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κράτους.

Τα μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου είναι επιστημονικά καταρτισμένα, απόλυτα ενημερωμένα, με συνεχή σεμινάρια, ώστε να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε πρόκληση.  Οι συνεχείς παρεμβάσεις μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, στο Οικονομικό Επιμελητήριο, στο Υπουργείο Εργασίας, στο Υπουργείο Οικονομικών, στον ΕΦΚΑ και στους υπόλοιπους Δημόσιους Φορείς, αξιολογούνται από όλους ως παρεμβατικές και σημαντικές.

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τις επιχειρήσεις σας ώστε να γνωρίζετε από εμάς, τους άμεσους συνεργάτες σας, τι θα πρέπει να προσέξετε ως επαγγελματίες ώστε να έχετε τη γνώση να αντιμετωπίζετε καλύτερα τις οικονομικές εξελίξεις.

Σχετικές αναρτήσεις
Παρεμβάσεις

Ενέργειες του Δ.Σ. σχετικά με το θέμα της μείωσης του ορίου του άρθρου 38, του Ν.2873/2000

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου σας ενημερώνει για τις ενέργειές του σχετικά με το θέμα της μείωσης του ορίου…
Παρεμβάσεις

Κοινό Ενωσιακό Ενημερωτικό Δελτίο για Αιτήσεις Επιδοματικού Χαρακτήρα: Ενημέρωση προς τους φορολογούμενους

ΚΟΙΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ…
Ενημερωτικά ΔελτίαΠαρεμβάσεις

Ενημερωτικό δελτίο για Επιδότηση Ρεύματος

Προς Τους Φορολογούμενους του Νομού Δωδεκανήσου Επίσης κοινοποιείται στα εγγεγραμμένα Μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου ώστε να προωθηθεί στο πελατολόγιό τους Aνοίγει σήμερα…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου