ΑρθρογραφίαΑρχείοΔελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΦορολογικά

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προς Υπ. Οικ. για προβλήματα Ε1, Ε7 και Ε9

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προσπαθώντας πάντα για την βελτίωση της σκληρής καθημερινότητας τόσο του Κλάδου όσο και των φορολογουμένων , αλλά και την βελτίωση των φορολογικών διαδικασιών, θέλει έγκαιρα να σας επισημάνει, προς το παρόν, τα εξής προβλήματα, ώστε να ληφθεί η αναγκαία μέριμνα προς επίλυση και αποφυγή προστριβών με τους φορολογούμενους.
Η «λύση» που θα αποφασισθεί από εσάς, την Διοίκηση, πρέπει να είναι και υλοποιήσιμη αλλά και να συμπεριληφθεί στην εγκύκλιο που αναμένουμε για την υποβολή των φετινών δηλώσεων Ε1.

 
 Διαβάστε την επιστολή

Σχετικές αναρτήσεις
Αρθρογραφία

Νησιά, οι συνοδοιπόροι της ζωής

Στην ελληνική πολιτική ζωή η αναφορά στις εύλογες απαιτήσεις των μόνιμων κατοίκων των νησιών είναι ελάχιστη ενώ η προσπάθεια στήριξής τους δεν επαρκεί.
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Φορολογικά

Φόρος υπεραξίας, από τη μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας από επαχθή αιτία

Ο νέος φορολογικός νόμος 4172/2013, ήρθε και αναθεώρησε σχεδόν το σύνολο του προκατόχου του 2238/1994, φέρνοντας πολυάριθμες αλλαγές, αλλά και άπειρες ερμηνευτικές…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου