Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου 2014

Συναδέλφισσα -Συνάδελφε,
Το ΔΣ της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, στη συνεδρίαση της 04/11/2014, ενόψει της καταστατικής μας υποχρέωσης σύμφωνα με το άρθρα 14 και 15, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών μας για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:
α) Έγκριση μετάθεσης ημερομηνίας σύγκλησης καταστατικής ετήσιας γενικής συνέλευσης.
β)  Διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.
γ) Ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου χρόνου και ο προϋπολογισμός του επόμενου.
δ) Έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
ε) Ιδιωτικά συμφωνητικά παροχής ανεξαρτήτων λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών (ενδεικτικό κόστος παρεχόμενων υπηρεσιών).
στ) Λοιπά θέματα.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 03 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:30, στη συνεδριακή αίθουσα του Ακταίον, στον πρώτο όροφο.

Α.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Καταστατική Γ.Σ. επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου  2014 και ώρα 18:30  στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.
Β. Εφόσον δεν διαπιστωθεί και τότε απαρτία, η Καταστατική Γ.Σ.  επαναλαμβάνεται και πραγματοποιείται τελικά την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου  2014 και  ώρα 18:30, στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.
Συναδέλφισσα -Συνάδελφε,
Νομίζουμε πως γίνεται αντιληπτό ότι τις κρίσιμες αυτές ώρες για την ύπαρξη των γραφείων μας είναι αναγκαία η συστράτευση όλων μας και η παρουσία μας στους χώρους λήψης των αποφάσεων μαζικά.
Υ.Γ. Στην Γ.Σ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (μέχρι και το 2013). Γι’ αυτό μέχρι   02 / 12  / 2014 όσοι έχετε οικονομική εκκρεμότητα πρέπει  να τακτοποιηθείτε οικονομικά.
για το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ο Πρόεδρος

Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο  Γ. Γραμματέας

Παπαδημητρίου Παναγιώτης

Δείτε την πρόσκληση σε .pdf

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον…
Δελτία Τύπου / Ανακοινώσεις

Ο νόμος "λαιμητόμος" αποκτά πλέον "σάρκα και οστά"

Ο νόμος “λαιμητόμος” αποκτά πλέον “σάρκα και οστά” αποτελειώνοντας ότι υγιές και ειλικρινές κομμάτι επιχειρηματικότητας έχει απομείνει και παλεύει να επιβιώσει στην…
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΕκδηλώσεις

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι, Σύμφωνα με τα άρθρα 14, 15, 16 και 17 του καταστατικού, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου με απόφασή του, σας…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου