Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΣεμινάρια - Ημερίδες

Λεπτομέρειες σχετικά με την παρακολούθηση των σεμιναρίων του ΟΕΕ

H ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, σας ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο παρακολούθησης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης μέσω των σεμιναρίων του Ο.Ε.Ε.
 
Οι ώρες και ημέρες της παρακολούθησης των σεμιναρίων, αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα.
(Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να μπείτε και να δείτε στο site του Ο.Ε.Ε. http://www.oe-e.gr/oe)
 
Αυτά που πρέπει να επισημάνουμε και να τονίσουμε στα μέλη μας, είναι τα εξής :

  • Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει ΟΛΟΙ οι λογιστές να αποκτήσουν κλειδάριθμο, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του επιμελητηρίου και στη συνέχεια να πληρώσουν το ποσό των 30,00, ευρώ με τους τρόπους που αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση του ΟΕΕ.


 

  • Στην συνέχεια θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για την παρακολούθηση των σεμιναρίων μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του επιμελητηρίου.

 

  • Καλό είναι να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες παραλαβής και ενεργοποίησης του

κλειδαρίθμου, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό των σεμιναρίων.
 

  • Τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από τον Η/Υ στο γραφείο σας, καθότι θα είναι αναρτημένα στο site του Ο.Ε.Ε. καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εφόσον πρώτα γίνει η πληρωμή των 30,00 ευρώ, (μετά από 2-3 μέρες ενεργοποιείται η πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες).

 

  • Oσοι δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω σεμινάρια κατά την ημερομηνία διεξαγωγής τους, θα μπορούν (πάλι κατόπιν αίτησης) να τα παρακολουθήσουν  σε μεταγενέστερο χρόνο και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου 2015 (Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Υ/Δ) από το site του Ο.Ε.Ε., μαγνητοσκοπημένα.

 

  • Όπως αναφέρουμε παραπάνω, σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, από 01.03.15 και μετά, δεν θα μπορούμε να υποβάλλουμε κανενός είδους δήλωση με τον ΑΦΜ μας, (τουλάχιστον αυτό διατείνεται η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε.).

 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθύνεστε στο περιφερειακό τμήμα που ανήκουμε ( 12ο Περιφερειακό τμήμα Δωδεκανήσου  τηλ. 22410 66 660)
 
Δείτε την ανακοίνωση

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Φορολογία Εισοδήματος

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 17:00, με εισηγητή τον κ. Βαγγέλη Μιχελινάκη
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (MyData) από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Η Ένωση Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου διοργανώνει σεμινάριο για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία, την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ.
Σεμινάρια - Ημερίδες

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο "Η Δήλωση ΦΠΑ στην Πράξη"

Δωρεάν διαδικτυακό φορολογικό σεμινάριο “Η δήλωση ΦΠΑ στην πράξη” από το παράρτημα Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου