ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Δήμος Ρόδου

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον Δήμο Ρόδου μέσω του teledimos.gr

Με αφορμή τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορωνοϊού, ο Δήμος Ρόδου παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας www.teledimos.gr.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες Δήμου Ρόδου στο teledimos.gr

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, αφού να συνδεθούν με τα στοιχεία σύνδεσης του taxisnet, να πληρώσουν ηλεκτρονικά οφειλές και να υποβάλλουν αιτήσεις προς τον Δήμο Ρόδου.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας κάθε αίτησης της, από την παραλαβή μέχρι την επεξεργασία της, την έγκριση ή την απόρριψή της. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία διαδικτυακά και να υποβάλλουν αιτήσεις προς όλες τις υπηρεσίες του Δήμου με δυνατότητα παραλαβής του απαντητικού εγγράφου από συγκεκριμένα σημεία ή με αποστολή στο σπίτι τους. Επίσης θα ενημερώνονται για την πορεία των αιτήσεων / αιτημάτων τους, σύμφωνα με τον τρόπο επικοινωνίας που έχουν επιλέξει (email, τηλεφωνικά ή με SMS).

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Ηλεκτρονικές Πληρωμές
  • Βεβαίωση Οφειλών
  • Κλήσεων ΚΟΚ
  • 0,5% Παρεπιδημούντων

(Πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας)

Ηλεκτρονικές Αιτήσεις
  • Πιστοποιητικά Δημοτολογίου
  • Αντίγραφα Ληξιαρχικών Πράξεων
  • Βεβαιώσεις Μη Οφειλής ΤΑΠ
  • Βεβαιώσεις Μη Οφειλής
  • Βεβαιώσεις Μόνιμης Κατοικίας
  • Γενικές Αιτήσεις για οποιοδήποτε θέμα
Σχετικές αναρτήσεις
Δήμος Ρόδου

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού

Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος από την Υπηρεσία και θα ενημερωθεί ο αντίστοιχος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας.
Δήμος Ρόδου

Ηλεκτρονική εφαρμογή από τον Δήμο Ρόδου για την απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημα τους εύκολα και γρήγορα μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία “Τηλεδήμος” του Δήμου Ρόδου
Δήμος Ρόδου

Ενημέρωση για τη ρύθμιση Ν.4611/17-5-2019 και τη δυνατότητα ένταξης αβεβαίωτων οφειλών Τέλους Παρεπιδημούντων & Ακαθαρίστων Εσόδων

Με τα άρθρα 110 έως 117 του Ν.4611/17-5-2019 (ΦΕΚ τ. Α΄73/17-5-2019) τίθεται σε εφαρμογή από 17 Μαΐου 2019 η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς Δήμους που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν μέχρις και τις 17 Ιουλίου 2019.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου