ΔιάφοραΔραστηριότητες

Κάρτα προνομίων προς όλα τα μέλη της ΕΛΦΕΕ και όχι μόνο

Το τμήμα Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, (ΟΕΕ)πρωτοστατεί σε μία αξιέπαινη προσπάθεια υποστήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, με ταυτόχρονο όφελος των περίπου 2.000 μελών του, υποψήφιων πελατών των επιχειρήσεων αυτών, εκδίδοντας κάρτα προνομίων στα μέλη του, με τις οποίες θα απολαμβάνουν εκπτώσεων ή διευκολύνσεων γενικότερα, σύμφωνα πάντοτε με τη διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε συμμετέχουσας επιχείρησης.

Στα πλαίσια λοιπόν της προσπάθειας αυτής, για όσους επιχειρηματίες – πελάτες σας,ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη  σύμβαση κάρτας προνομίων μέχρι τις 30/11/2012, προχωρώντας επιπλέον στα υπόλοιπα βήματα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας αυτής, όπως αυτά αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο “ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”.
Το εφάπαξ κόστος συμμετοχής των 30,00€, κατατίθεται σε λογαριασμό της επιχείρησης που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την διαδικαστική υλοποίηση του εγχειρήματος και αφορά στην έκδοση και διανομή των διαφημιστικών εντύπων στα μέλη του ΟΕΕ, στην καταχώρηση και προβολή όλων των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ, στην έκδοση των αυτοκόλλητων σημάτων που θα διανεμηθούν στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και στην έκδοση των καρτών προνομίων (τύπου πιστωτικής) σε όλα τα μέλη του ΟΕΕ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα επισυναπτόμενα έντυπα.
Όπως θα διαβάσετε και στη σύμβαση, το Οικονομικό Επιμελητήριο , πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Στα επισυναπτόμενα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & teliko2, αναφέρονται οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί μέχρι χθες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να απευθύνεστε και στην γραμματεία της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, αλλά και στο ΟΕΕ, για την επίσπευση της διαδικασίας.
Προσδοκία μας είναι ο κάθε λογιστής φοροτεχνικός, μέλος της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, να προτείνει τουλάχιστον  δύο (3) επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
teliko2
 

Σχετικές αναρτήσεις
ΧρήσιμαΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου