Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από τους λογιστές της Ρόδου, αρκετοί φίλοι της ένωσης αλλά και πολιτικά πρόσωπα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου ενημέρωσε τα μέλη και τους παρευρισκόμενους ως προς την διάθεση του ποσού των 3.500€ για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων (δύο ογκομετρικών αντλιών έγχυσης και ενός απινιδωτή), τα οποία θα γίνουν δωρεά στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής.

Τέλος ευχαρίστησε την εταιρεία του κ. Ταμβακά για την προσφορά του δώρου του στον τυχερό της εκδήλωσης.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Εκδηλώσεις

Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου σας προσκαλεί στο tennis cafe club την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου