Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου στις 23 και 24 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel, με ομιλητές τους κ. Γεώργιο Χριστόπουλο, Φοροτεχνικό – Οικονομολόγο με πλούσια συγγραφική και διδακτική εμπειρία, και τον κ. Κώστα Νιφορόπουλο, Ορκωτό Ελεγκτή.

Πάνω από 150 λογιστές και φοροτεχνικοί, μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συνεργάτες των γραφείων τους, άκουσαν με προσοχή τους δύο εξαίρετους ομιλητές πάνω σε θέματα των νέων εντύπων των φορολογικών δηλώσεων, ειδικά του Ε3 των επιχειρήσεων, όπου έγινε μια βαθιά εκ βάθρων αλλαγή και προσαρμογή του, σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν.4803/2014), τις πληροφορίες που ζητάει καθώς και τις μελλοντικές διασταυρώσεις και ελέγχους που θα προκύπτουν από τα δεδομένα του, για τον δειγματοληπτικό έλεγχο των επιχειρήσεων, ειδικά και μετά την παραγραφή των χρήσεων έως και 2011, σε περίπτωση που έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις των επιχειρήσεων.

Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις, τις ελεγκτικές επαληθεύσεις, τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης, τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες, την παραγραφή των χρήσεων και το φορολογικό έλεγχο, μεταξύ άλλων.

Σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από ένα λαβύρινθο φοροεισπρακτικών διατάξεων, η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου επιτελεί τους καταστατικούς σκοπούς της και επιμορφώνει συνεχώς τα μέλη της και τους συνεργάτες τους, καθώς αποτελούν την αιχμή του δόρατος της κάλυψης των φορολογικών αναγκών των επιχειρήσεων και των ιδιωτών της περιοχής μας.

Τα μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, τηρούν αυστηρούς κώδικες δεοντολογίας και λειτουργούν σαν μία δυνατή ομάδα που υποστηρίζεται στην κάλυψη κάθε φορολογικής ανάγκης που θα προκύψει για τους πελάτες τους, είτε πρόκειται για τον ιδιώτη και τη μικρή επιχείρηση ή τον μεγάλο οργανισμό και εταιρεία.

Σχετικές αναρτήσεις
Ανακοινώσεις

Αποχή από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test εκ μέρους των εργαζομένων

Καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από την διαδικασία υποβολής αποτελεσμάτων self test για λογαριασμό των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε ως λογιστές
Ανακοινώσεις

Lockdown: Οδηγίες για την λειτουργία των λογιστικών γραφείων

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εφαρμόσουν τις προτεινόμενες οδηγίες και όλους τους πελάτες να σεβαστούν την εφαρμογή τους και να μην δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στον λογιστή τους.
Ανακοινώσεις

Εξυπηρέτηση των λογιστών στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου χωρίς ραντεβού

Οι λογιστές φοροτεχνικοί μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου, εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου