Κοινωνικές Δράσεις

Παράδοση ιατρικών μηχανημάτων στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 έγινε η παράδοση ιατρικών μηχανημάτων και συγκεκριμένα τριών ογκομετρικών αντλιών έγχυσης, αξίας περίπου 3.500 ευρώ, για τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, αποτελούμενη από τους κ. Χούλη Αλέξανδρο, κ. Ηρακλείδη Ιωάννη και κ. Σπυρόπουλο Σπύρο, καθώς επίσης και τον κ. Παγκά Μιλτιάδη, μέλος της Ένωσης.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Χατζηστρατή Αικατερίνη, και ο αναπληρωτής διοικητής, κ. Βασιλειάδης Σταμάτης, ευχαρίστησαν την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου για την ευγενική προσφορά της.

Τα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν η μικρή αυτή προσφορά να συμβάλει στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών των συμπολιτών μας στον τομέα της υγείας, καθώς και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς αυτούς.

Σχετικές αναρτήσεις
Κοινωνικές Δράσεις

Συμβολική οικονομική ενίσχυση προς τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας

Μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Καρδίτσα, η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά τους συναδέλφους λογιστές – φοροτεχνικούς που επλήγησαν
Κοινωνικές Δράσεις

Δωρεά 200 ψηφιακών θερμόμετρων στο Νοσοκομείο Ρόδου

Η Διοίκηση της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με απόφαση της και κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του…
Κοινωνικές Δράσεις

Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Πρόσκληση για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020 στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου