Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξανδρος Χούλης, αναφέρθηκε σε σειρά δράσεων της Ένωσης ενώ ο δήμαρχος μίλησε για μία Ένωση «ενεργή, παραγωγική και παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν στη συνδιοργάνωση δράσεων που καταρτίζουν και ενημερώνουν τα μέλη της Ένωσης και τους πολίτες και αποφασίστηκε η περαιτέρω στενή συνεργασία.

Ο κ. Χατζηδιάκος, στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της πόλεως Ρόδου Μίλτος Παγκάς, συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πλούσια επιστημονική δράση του συλλόγου και την  πρωτοβουλία τους να διαθέσουν ποσό 3.500 ευρώ προκειμένου να το παραδώσουν τις επόμενες μέρες, στο νοσοκομείο της Ρόδου για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων και τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής.

Ο δήμαρχος τόνισε επιπλέον ότι η μεταφορά και εγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου στους δύο ορόφους του παλιού νοσοκομείου Ρόδου οι οποίοι έχουν ολοκληρωθεί, θα δημιουργήσει νέους χώρους στέγασης για Συλλόγους με δράση και έργο.

sunantisi dimarxos rodou

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: ο αντιπρόεδρος Σάκης Τορούμογλου, η γενική γραμματέας Χρυσάνθη Ελευθεριάδη – Ροδίτη, ο ταμίας Νεκτάριος Κασέρης και ο έφορος δημοσίων σχέσεων Σπύρος Σπυρόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Δραστηριότητες

Συνάντηση των Διοικήσεων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. – Παράρτημα Δωδεκανήσου είχε την Πέμπτη 17/01/2019 η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου