Εκδηλώσεις

Παρουσίαση βιβλίου «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου»

Η Ε.Π.Σ.Δ. σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» οργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου» του φοροτεχνικού Θεοδόση Στεφανάκη, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, 18:00 στην Αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία».

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο και καινοτόμο εφόδιο- οδηγό, που έλλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία,  προσφέροντας  μια πρακτική και εμπεριστατωμένη παράλληλα θεωρητική ενημέρωση,  σε σημαντικά ζητήματα λειτουργίας και διοίκησης  όλων των εμπλεκομένων στα σωματεία, όπου θέματα όπως η χάραξη στρατηγικής, ο προγραμματισμός δράσεων, ο προϋπολογισμός και η στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό, η τήρηση του φορολογιστικού και εργατικού πλαισίου, αποτελούν κύρια προβλήματα προς επίλυση από τους διοικούντες, δεδομένων των εξειδικευμένων δράσεων των σωματείων . Τέλος γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια μέσα από παραδείγματα σε μορφή ερωτο-απαντήσεων να δοθούν λύσεις για πολλά επιμέρους ζητήματα λειτουργίας και δράσης των σωματείων.

Μεταξύ άλλων θα προλογίσει εκ μέρους της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, ο Πρόεδρος της, κος Ιωάννης Εκτ. Ηρακλείδης.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου