ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Ενημερώσεις

Ποια τμήματα και πως λειτουργούν στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Ήδη διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα, όπου το μηχανογραφικό σύστημα της Δ.Ο.Υ Ρόδου, βρίσκεται εκτός οποιασδήποτε λειτουργίας με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί μεγάλος όγκος ανεκτέλεστων πράξεων όλων των φορολογικών αντικειμένων. Με δεδομένο πως οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές, (ποσοτικές απογραφές έως τις 20/2/2013, δικαιολόγηση εμβασμάτων εξωτερικού κτλ), η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, μετά από την παρέμβαση της στο Υπουργείο Οικονομικών, δια μέσω επιστολής της όπου ζητάει μεταξύ των άλλων και την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, διότι αποτελεί έκτακτο περιστατικό Εθνικού συμφέροντος, προσπάθησε μετά την επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της στην Δ.Ο.Υ Ρόδου να συγκεντρώσει, ανά τμήμα, τι πράξεις και συναλλαγές (έκτακτης ανάγκης και επείγουσες) μπορούν να γίνουν, παρακάμπτοντας τα υπολογιστικά συστήματα.

Τονίζουμε: πως θα πρέπει πριν την μετάβαση μας στην Δ.Ο.Υ, να ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ανάλογο τμήμα, για τυχόν διευκρινήσεις.

Σχετικές αναρτήσεις
Ενημερώσεις

Ο.Π.Ε.Κ.Α.: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα του Ο.Π.Ε.Κ.Α. προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι την σχετική αίτηση για το Επίδομα Παιδιού Α21.
Ενημερώσεις

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται από την Επιθεώρηση Εργασίας & ο υπολογισμός τους

Κατηγοριοποίηση παραβάσεων και καθορισμός ύψους προστίμων που επιβάλλονται από τους Επιθεωρητές Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)
Ενημερώσεις

Υπόδειγμα πινακίδας Περιβαλλοντικού Τέλους για τις πλαστικές σακούλες

Από την 1/1/2018 οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να εισπράττουν και να αποδίδουν ειδικό περιβαλλοντικό τέλος, ανά τεμάχιο λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς, για την διάθεση τους στους καταναλωτές.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου