Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΕκδηλώσεις

Προετοιμασία για τις εκλογές – Μέχρι 6/11 η κατάθεση υποψηφιοτήτων

Συνάδελφοι,
Σας θυμίζουμε το δικαίωμα που έχετε ως μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου, και σας καλούμε να πράξετε το καθήκον σας και να ψηφίσετε στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο μήνα, στις 10/11/2012,  για την ανάδειξη των οργάνων που θα εκπροσωπούν την Ένωση μας.  Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, αυτό το οποίο προέχει, είναι να είμαστε ενωμένοι και παρόντες στις αγωνιστικές διεκδικήσεις της Ένωσής μας.
Μόνο με την συσπείρωση θα μπορέσουμε να αποκολληθούμε από τον σκόπελο που έχουμε προσαράξει, δεδομένου ότι η τυχόν αδιαφορία μας θα  αποδειχθεί ολέθρια για το μέλλον του κλάδου.
Θα θέλαμε ακόμα να σας επισημάνουμε, πως με την εγγραφή σας στην Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου, ο σύλλογος αποκτά δυναμικότερη φωνή, ώστε να παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν σαν κλάδος, να ασκεί κριτική στα κακώς κείμενα, να κάνει προτάσεις και να προτείνει λύσεις, για την βελτίωση της καθημερινότητας των μελών του και για το γενικότερο κοινωνικό καλό.
Επίσης, σε όλα τα σεμινάρια που θα γίνουν, αναφορικά με φορολογικά, εργατικά – ασφαλιστικά, λογιστικά θέματα, με την παρουσία έγκριτων εισηγητών,  μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου ΔΣ που θα εκλεγεί, η συμμετοχή των μελών του συλλόγου, θα είναι δωρεάν, σε αντίθεση με τους λοιπούς συμμετέχοντες, όπου θα υπάρχει υποχρέωση καταβολής τιμήματος παρακολούθησης.

Εγγραφές νέων μελών:

Μπορείτε να εγγραφείτε στην ΕΛΦΕΕ Ρόδου, το αργότερο ως και την 9/11/2012, στα παρακάτω μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής:
1) Ηρακλείδης Ιωάννης (Στ. Καζούλη και Κ. Τσάτσου 1 Ρόδος, περιοχή Επτά Βαγιές)
2) Παπαδημητρίου Παναγιώτης (Λ. Ρόδου  –Καλλιθέας αρ. , μετά το περίπτερο στο Καρακόνερο)
3) Χατζημιχάλης Κων/νος  (Αρχάγγελος)
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1) Υπεύθυνη Δήλωση – Αίτηση Εγγραφής
2) Φωτοτυπία βεβαίωσης δήλωσης έναρξης εργασιών
3) Φωτοτυπία Άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού
4) Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Εκλογές
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 10/11/2012 ημέρα Σάββατο από τις 10.00 πμ έως και τις 14.00 μμ. Στην αίθουσα του Ακταίον, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας των μελών.
Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση των έως τώρα εγγεγραμμένων μελών, αποτελείται από τους:
α) Γαλανάκης Ρούσσος, τηλ. 22410 – 34634 κιν. 6944668186
β) Καραμιχάλης Μιχάλης, τηλ. κιν. 6944714261 – 2241039841
γ) Σπυρόπουλος Σπύρος, τηλ. 22410 – 31615 κιν. 6984640990
Kαθήκοντα της εφορευτικής επιτροπής:
1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6/11/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 23.59
2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 8/11/2012.
3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
4. ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Τα ψηφοδέλτια βάσει του καταστατικού θα είναι δυο:
– Ένα κοινό ψηφοδέλτιο  για όλους τους υποψήφιους, για την εκλογή του Δ.Σ., όπου έχουμε το δικαίωμα να βάλουμε μέχρι 4 σταυρούς προτίμησης, της Ελεγκτικής Επιτροπής όπου βάζουμε μέχρι 2  σταυρούς και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όπου και πάλι βάζουμε μέχρι 2  σταυρούς.
– Το δεύτερο ψηφοδέλτιο είναι για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων για το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο (Ομοσπονδία), όπου οι σταυροί προτίμησης μπορεί να είναι το 50% των υποψηφίων συν ένα (1) για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.
Υποψηφιότητες
Κάθε ενδιαφερόμενο εγγεγραμμένο μέλος της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, που επιθυμεί να συμμετάσχει στο κοινό ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται, παρακαλείται όπως ενημερώσει την εφορευτική επιτροπή ή την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου